Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποια είναι η νεαρή που έχει τρελάνει τον παρουσιαστή;

Τον έκανε να παραβεί το νόμο της σιωπής!

10 Ιουνίου 2020 16:30
Ανδρέας Μικρούτσικος: Ποια είναι η νεαρή που έχει τρελάνει τον παρουσιαστή;

Είναι νέα και μοιάζει με μοντέλο η παρουσιάστρια που έχει κλέψει την καρδιά του Ανδρέα Μικρούτσικου! Αυτή είναι και μπορείτε να δείτε το πρόσωπό της.

Μπορεί να απέχει χρόνια από την τηλεόραση και στα social media να μην είναι τόσο ενεργός, ωστόσο μια γυναίκα κατάφερε να τον κάνει να σπάσει την σιωπή του με μια ανάρτηση θαυμασμού! Ωστόσο, μια ακόμη ανάρτηση έκανε πριν λίγες ημέρες ο παρουσιαστής στην οποία φαινόταν να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, δείτε εδώ τι συνέβη.

Η παρουσιάστρια και αθλητικογράφος της Nova έκανε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να παραβεί τον… νόμο της σιωπής, όπως έγραψε, στην ανάρτησή του.

«Η Δώρα Παντέλη είναι παρουσιάστρια και συμμετέχει στην ομάδα του Γ. Συρίγου που παρουσιάζει στη Νόβα τους αγώνες της Euroleague και την εκπομπή Super Euroleague. Όσο καιρό έχω σταματήσει από την τηλεόραση δεν έχω μιλήσει για αυτή και τα πρόσωπα που συμμετέχουν! Η Δώρα με κάνει να παραβώ τον…νομό της σιωπής.

Είναι έξυπνη, σπουδασμένη, ειδική ως αθλήτρια, επικοινωνιακή, γλυκιά, όμορφη, χωρίς τουπέ και επιτήδευση, με τέλεια γνώση της ελληνικής και της αγγλικής γλώσσας. Είναι συμπερασματικά η εκδίκηση της γυναίκας για τον ρόλο που οι ειδικοί εντός εισαγωγικών της έταξαν, δηλαδή της γλάστρας! Ό,τι καλύτερο έχω δει σε όλα τα χρόνια που βλέπω τηλεόραση! Εύγε κορίτσι μου» έγραψε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, αποθεώνοντας έτσι τη Δώρα Παντέλη.

Δεν φαντάζεστε τι έχει σπουδάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Άφωνοι θα μείνετε, όταν μάθετε τι έχει σπουδάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Πρόκειται για μια πληροφορία, που όπως όλα δείχνουν μόνο οι κοντινοί του άνθρωποι γνώριζαν

Όλοι ξέρουμε, πως ασχολείται και αγαπά τη δημοσιογραφία και το χώρο της τηλεόρασης και όλοι είχαμε την εντύπωση πως αυτό έχει σπουδάσει! Όμως, κάτι τέτοιο δεν ισχύει... Ο πατέρας του ήταν μαθηματικός και έχει πτυχίο στα μαθηματικά και ο ίδιος. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό που δεν γνωρίζαμε για τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Δείτε μερικά ακόμη καυτά μυστικά του.

Όταν ήταν νέος, ήταν μέλος του Επαναστατικού Κομμουνιστικού Κινήματος Ελλάδας. Έχει νυμφευθεί τρεις φορές, τη Μαρία Δημητριάδη, τη Φωτεινή Γεωργαντά και τη Δήμητρα Ρουμπέση. Είχε επίσης μακροχρόνια σχέση με την τραγουδίστρια Σοφία Βόσσου. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος έχει ένα γιο, τον Στέργιο, από τον πρώτο του γάμο με τη Δημητριάδη. Κι αν αυτά τα "καυτά" μυστικά δεν σας φτάνουν, δείτε εδώ την ηλικία του παρουσιαστή που δεν θα πιστεύετε!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share