Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Γεννητούρια στον ΣΚΑΪ (photo)

Δημοσιογράφος έγινε πατέρας για 3η φορά

10 Ιουνίου 2020 10:31
Γεννητούρια στον ΣΚΑΪ (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

O Γιάννης Ντσούνος έγινε για 3η φορά πατέρας και ο συμπαρουσιαστής του στην εκπομπή «Αταίριαστοι» στον ΣΚΑΪ Χρήστος Κούτρας μίλησε on air με συγκινητικά λόγια για τον ίδιο και τη σύζυγό του. Ενώ, ένα τραγικό τέλος ήρθε για το κορυφαίο όνομα του ΣΚΑΙ.

Ο Γιάννης Ντσούντος απέκτησε μία υγιέστατη κορούλα και φυσικά μαζί με την σύζυγό του, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, χθες ο Χρήστος Κούτρας δημοσίευσε μαζί του μία φωτογραφία από το μαιευτήριο, γράφοντας στην λεζάντα: «Έρχεται εκείνη η στιγμή στη ζωή του άντρα που αντιλαμβάνεται το μέγεθος της γυναικείας επιρροής. Ήρθε η ώρα σου λοιπόν».

Δείτε την σχετική ανάρτηση που έκανε στο instagram ο Χρήστος Κούτρας:

Ευτυχισμένες στιγμές για την Τατιάνα Στεφανίδου - Τι έκανε στον κήπο του σπιτιού της χωρίς τον Νίκο Ευαγγελάτο;

Η αγαπημένη Τατιάνα Στεφανίδου, πριν λίγες ημέρες, άδραξε την ευκαιρία για να χαλαρώσει σπίτι της, μαζί με την καλύτερη παρέα. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα απαιτητικό Σαββατοκύριακο, λόγω εκπομπής και τηλεοπτικών υποχρεώσεων -δείτε εδώ τι έγινε με το κανάλι-, η παρουσιάστρια είχε ανάγκη από ξεκούραση και φυσικά να περάσει ποιοτικό χρόνο με τα δύο λατρεμένα της παιδιά.

Ωστόσο, ένα από τα αγαπημένα πράγματα που αρέσουν στην ίδια, είναι να κάθεται στον κήπο της και να παίζει με τους δύο τετράποδους φίλους της. Έτσι το απόγευμα της Δευτέρας (08/06), η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, μας έδειξε ένα στιγμιότυπο με τα δυο σκυλάκια της, μέσα από το προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η παρουσιάστρια με casual look, φαίνεται να είναι ξαπλωμένη στη ξαπλώστρα της, έχοντας στην αγκαλιά της τα 2 σκυλιά. "Οικογενειακές στιγμές" ήταν το σχόλιο που συνόδευσε τη φωτογραφία.

Δείτε την ανάρτηση:

TAGS
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share