Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2020

"Με αυτήν ξενοπηδι@μ@@ κάθε μέρα...": Κάγκελο ο Γιώργος Τράγκας!

Το παραδέχτηκε!

9 Ιουνίου 2020 16:36
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μια δήλωση που προκάλεσε αίσθηση και... προκαλεί μέχρι και σήμερα είχε κάνει στο πρόσφατο παρελθόν ο Γιώργος Τράγκας!

Καλεσμένος στα "Καρντάσιανς" βρέθηκε στο παρελθόν ο Γιώργος Τράγκας και μίλησε για όλους και για όλα. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, στην αγαπημένη του, κατά πολλά χρόνια νεότερη, γυναίκα του αλλά και στην... ερωμένη του, την... δημοσιογραφία. Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός δημοσιογράφος σοκάρει με τις δηλώσεις του, δείτε εδώ όλα όσα είπε σχετικά με την "επόμενη ημέρα" από το διαζύγιο του.

"Με αυτή ξενοπηδ@@μ@@ κάθε μέρα", είπε χαρακτηριστικά...

Δείτε το σχετικό video απόσπασμα:

«Έβλεπα στον ύπνο μου ότι...» - Ανατριχιάζει ο Γιώργος Τράγκας

Ανατριχιάζει με την νέα του αποκάλυψη ο Γιώργος Τράγκας, ο οποίος ανέφερε το τι έβλεπε στον ύπνο του και τον γέμιζε με άγχος, σχετικά με την επαγγελματική του καθημερινότητα.

Συγκεκριμένα, ο διάσημος δημοσιογράφος μίλησε στην εφημερίδα «Espresso», όπου σόκαρε για την κατάσταση της υγείας του, για τη λύση της συνεργασίας του με τον «Παραπολιτικά FM», τονίζοντας χαρακτηριστικά πως ένιωθε, ότι αυτό θα συνέβαινε εξαιτίας της ελεύθερης κριτικής που ασκούσε για τον κορωνοϊό σε Κυριάκο Μητσοτάκη και Σωτήρη Τσιόδρα.

Ανατριχιάζει ο Γιώργος Τράγκας

«Εχουν διακοπεί πολλές φορές συμβόλαιά μου, γι’ αυτό κι έχω αποκτήσει αντισώματα. Εχω φύγει, για παράδειγμα, ως αντάλλαγμα για δάνεια που πήραν επιχειρήσεις, έχω φύγει επειδή έπρεπε η consortium (κοινοπραξία) να δώσει δάνειο σε τηλεοπτικό σταθμό, έχω φύγει έπειτα από απαίτηση πρωθυπουργικού γραφείου, έχω φύγει με διάφορες αιτίες από ραδιοφωνικούς σταθμούς γιατί είχαν κρατικές προμήθειες (δηλαδή είχαν παράλληλες δραστηριότητες οι επιχειρηματίες τους) και ούτω καθεξής. Πάντα όμως με πληρώνανε. Ποτέ δεν πήγα στο δικαστήριο. Εφευγα ήρεμα, με ελαφρά έως μεγάλη πικρία της ξαφνικής αποχώρησης, αλλά πάντοτε είχα ένα προαίσθημα για όλα αυτά…

Το έβλεπα στον ύπνο μου. Είχα ένα είδος έκτης αίσθησης που μου έλεγε «θα σε διώξουν» και έτσι εγώ είχα κλείσει ήδη τον επόμενο σταθμό. Οπως και τώρα, φανταζόμουν ότι, λόγω της ελεύθερης κριτικής που ασκούσα στην κυβέρνηση, της ανεμπόδιστης και της προκαλούσης μεγάλη δυσφορία, είχα καταλάβει ότι κάποια στιγμή θα μου πουν… δεν πάει άλλο, όπως μου το είπαν τελικώς. Σε όλα όμως τα συμβόλαιά μου έβαζα πάντοτε όρο να μπορώ να λέω ό,τι θέλω. Ρωτούσα από την αρχή: «Εχετε κάποιο μεγάλο συμφέρον; Εχετε κάτι που δεν θέλετε να το πω; Εχετε κάποιο όνομα που θέλετε να προστατεύσω;» Από την αρχή.

Εάν δεν μου το έλεγαν ή δεν μου το έστελναν γραπτώς, προχωρούσα ανεμπόδιστα στη δουλειά μου. Διότι δεν μπορείς να κάνεις εκπομπή ευλογώντας την εκάστοτε εξουσία και παίζοντας το θυμιατήρι κάθε πρωί», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share