Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κωνσταντίνου και Ελένης: Έτσι είναι σήμερα η Λίλα η μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου

Άλλος άνθρωπος

9 Ιουνίου 2020 14:44
Κωνσταντίνου και Ελένης: Έτσι είναι σήμερα η Λίλα η μοναδική αγάπη του Μάνθου Φουστάνου
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

"Λίλα μοναδική μου αγάπη", έλεγε ο Μάνθος Φουστάνος στη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», πριν από πολλά χρόνια και η ατάκα έμεινε στην ιστορία.

Ο Βασίλης Κούκουρας υποδυόταν έναν πλούσιο Δον Ζουάν με πολλές συντρόφους, ενώ έχει κάνει παιδί στην πραγματικότητα με άλλη ηθοποιό της σειράς, μια από τις οποίες και η «Λίλα», κατά κόσμο Μαριάννα Μαρτέλη.

Σήμερα έχει εγκαταλείψει την υποκριτική και ζει μόνιμα στην Ηλεία και εργάζεται ως καθηγήτρια αγγλικής φιλολογίας.

Δείτε παρακάτω στο Athensmagazine.gr την Μαριάννα Μαρτέλη:

Αποκάλυψη για το Κωνσταντίνου και Ελένης - Με ποια ηθοποιό από την σειρά τα είχε ο Κατακουζηνός;

Μια κρυφή σχέση από το Κωνσταντίνου και Ελένης που κανείς δεν γνώριζε έως σήμερα. Με ποια ηθοποιό από την αγαπημένη σειρά τα είχε ο Κατακουζηνός στην πραγματική ζωή.

Πολλά αποκαλύπτονται για την σειρά και όλα συνδέονται τελικά μεταξύ τους, ακόμα και τα ονόματα των μαθητών του Κατακουζηνού δεν είναι τυχαία. Με ποια ηθοποιό είχε σχέση τελικά ο Χάρης Ρώμας; Η ηθοποιός, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Ρώμα.

Ακόμα και οι φανατικοί του «Κωνσταντίνου & Ελένης» θα ξαφνιαστούν στο άκουσμα της είδησης πως ο δημιουργός της σειράς, Χάρης Ρώμας, διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με μία από της ηθοποιούς που έκαναν guest εμφάνιση στο θρυλικό νεοκλασικό του Αμαρουσίου.

Δείτε πιο κάτω τι έχει δηλώσει ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας, σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να την έχει παντρευτεί. Και το όνομα αυτής, Μαριάννα Λαγουρού. Στην περίπτωση που το όνομα αυτό δεν σας θυμίζει κάτι, τι θα λέγατε για το… Θεοδώρα Σκοπελούζου;

Ο λόγος για την όμορφη απατεώνισσα (και εθισμένη στον τζόγο) γνωστή κάτοικο Αμαρουσίου που κατάφερε να φάει αρκετές χιλιάδες δραχμές από τον Κωνσταντίνο Κατακουζηνό.

Η ηθοποιός που την υποδύθηκε, μάλιστα, είχε εμφανιστεί στις περισσότερες σειρές του Ρώμα. Μεταξύ αυτών ο «Κακός Βεζύρης» αλλά και το επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι Μεν… και οι Δεν».

Σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα, έχει δηλώσει σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να έχει παντρευτεί με τη Μαριάννα Λαγουρού:

«Με τη Μαριάννα δεν παντρευτήκαμε ποτέ. Είχαμε πάντα μια πολύ στενή σχέση, ζήσαμε αρκετά χρόνια μαζί, αλλά δεν θέλω να αναφέρομαι σε κάτι που ανήκει στο παρελθόν»…

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share