Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Video)

Οι αναρτήσεις της όμορφης παρουσιάστριας

9 Ιουνίου 2020 14:21
Ατύχημα για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (Video)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Στη Μύκονο βρέθηκε το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία πέρασε – όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις της στο Instagram – ξέγνοιαστες και χαλαρές στιγμές. Ωστόσο, η παρουσιάστρια και παίκτρια φέτος του J2US, είχε ένα ατύχημα, ενώ είχε τραυματιστεί ξανά πριν 2 μήνες.

Όπως εξήγησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» η Σπυροπούλου χτύπησε στα πόδια της καθώς έπεσε την ώρα που έκανε βουτιές στην πισίνα. Μάλιστα, η ίδια ανέβασε στα stories της στο Instagram φωτογραφίες με τα χτυπημένα και γεμάτα μελανιές πόδια της, χωρίς, όμως, να εξηγεί τι ακριβώς της συνέβη.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Θετική στον κορωνοϊό; «Έκανα το τεστ και...»

Ένα δημόσιο μήνυμα που σίγουρα δεν περίμενε κανείς δημοσίευσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως έχει συμπτώματα κορωνοϊού, έχει κάνει το τεστ και τώρα περιμένει να βγουν τα αποτελέσματα για να δει τι συμβαίνει.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε αρχικά το θερμόμετρο όπου έδειξε πως έχει δέκατα, ενώ στην συνέχεια ένα μακροσκελές κείμενο, με...Διαβάστε τι είπε η ίδια στο youweekluy.gr!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share