Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με..." - Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος

Τι είπε ο ηθοποιός;

7 Ιουνίου 2020 14:29

Αποκαλύψεις "βόμβα" έκανε για ακόμη μια φορά ο γνωστός ηθοποιός Γιάννης Μπέζος καθώς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μετά τα Μεσάνυχτα" και για ακόμη μια φορά ήταν "χείμαρρος" μη διστάζοντας να απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις με το δικό του αυστηρό τρόπο όπως άλλωστε συνηθίζει πάντα.

Τα λόγια του ηθοποιού στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε ήταν σοκαριστικά (δείτε εδώ όλα όσα είπε) και σε αυτό το μήκος κύματος συνέχισε και σε αυτήν. Δείτε όλα είπε για το θέατρο, για τους θαυμαστές τους αλλά και για τη συμμετοχή του σε παλαιότερες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης.

Τι είπε για το θέατρο

«Εγώ δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ. Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν ρόλο. Έρχονται να δουν εμένα ή τους συναδέλφους μου. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αν ανεβάσω μια παράσταση και δεν πάει καλά, φταίω εγώ. Δεν έκανα καλά τη δουλειά μου. Ο χρόνος που έγινε αυτό δεν ήταν ο κατάλληλος. Ο χώρος, αν θέλετε, δεν ήταν ο κατάλληλος ή δεν ταυτίζομαι εκείνη την ώρα με τις βαθιές επιθυμίες του κόσμου. Κατεβάζεις την παράστασή σου και κάνεις την αυτοκριτική σου».

Τι ανέφερε για τους θαυμαστές του

Όσον αφορά το γεγονός ότι δεν είναι και ο πλέον επικοινωνιακός άνθρωπος στον κόσμο, είπε: «Στην επικοινωνία είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος, δεν είναι το… φόρτε μου. Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ με ηθοποιό που δεν θέλω. Δεν είμαι άτομο που με επιλέγουν, επιλέγω εγώ με ποιους θα συνομιλήσω, επιλέγω με ποιους θα κάνω παρέα, σε ποιους θα καταθέσω το χιούμορ μου, με ποιους θα έρθω σε επικοινωνία. Δεν είμαι… ευρείας χρήσης. Δεν θα βγω έξω και θα αρχίσω να μοιράζω φιλιά και χάδια.

Ας στεναχωριέται το κοινό, αλλά με εκτιμά περισσότερο γιατί ξέρει ότι δεν του λέω ψέματα, αλλιώς θα ήμουν ανακόλουθος και ψεύτης. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει κάποιος αυθόρμητα να με αγκαλιάσει και να βγάλουμε φωτογραφία γιατί είναι το στυλ μου τέτοιο, δεν γίνεται. Δεν το κάνω επειδή είμαι σνομπ, δεν είναι η καρδιά μου προς τα εκεί. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν τους αγαπώ και δεν τους εκτιμώ. Με το έργο μου έχω δείξει ότι τους αγαπώ πιο πολύ από κάτι άλλους που τους χαϊδεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν με νοιάζει αν χάσω το θαυμασμό του κόσμου, την εκτίμησή του δεν θέλω να χάσω».

Τι δήλωσε για «Της Ελλάδος παιδιά»

Μεταξύ των όσων είπε, ήταν και ένα περιστατικό με τον Μίνωα Κυριακού για το σίριαλ "Της Ελλάδος τα παιδιά": "Ο Μίνωας ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο. Για τη σειρά "Της Ελλάδος τα παιδιά" μου είχε πει “πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία, αλλά κάνε το για το γινάτι σου”.

Συμβαίνει καμιά φορά, δεν πίστευαν τότε, είναι και πολλά χρόνια πριν, ήταν σε τελείως άλλο αστερισμό οι σταθμοί τότε, απλά εγώ ήμουν στην τρέλα μου και επειδή το υπερασπίστηκα λυσσαλέα πέτυχε. Τα βλέπω καμιά φορά όλα αυτά τα σίριαλ που είχα παίξει, παραμένουν παλιά όμως, είναι ωραία, τα αγαπάμε, αλλά δεν τα νοσταλγώ ιδιαίτερα. Καμιά φορά νοσταλγούμε το παρασκήνιο, το χρόνο που έγιναν αυτά…».

Δείτε όλη την αποκαλυπτική συνέντευξη του ηθοποιού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share