Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"Έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου όταν..." - Ανατριχίλα για τη Ναταλία Γερμανού

Τι συνέβη;

7 Ιουνίου 2020 14:06

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού βρέθηκε το Σάββατο 06/06 ο διάσημος ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης που φέτος τον απολαμβάνουμε στην επιτυχημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες" όπου υποδύεται το Δούκα Σεβαστό.

Ο ηθοποιός παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης, έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή που μέχρι πρότινος κανείς δεν γνώριζε και χωρίς κανένα δισταγμό έδειξε τη συγκίνηση του όταν αναφέρθηκε στο θάνατο του πατέρα του. Απ' ότι φαίνεται η φιλική διάθεση της παρουσιάστριας είναι αυτή που κάνει τους καλεσμένους της να νιώθουν οικεία απέναντι της και να "ξεδιπλώνουν" άγνωστες πτυχές του εαυτού τους μιας και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που συγκίνηση "πλημμύρισε" το πλατό της συγκεκριμένης εκπομπής, δείτε εδώ τι συνέβη όταν στο πλατό φιλοξενήθηκε η Μαρία Μπεκατώρου και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Ο Λεωνίδας Κακούρης μίλησε δημόσια για πρώτη φορά για το θάνατο του πατέρα του ενώ εκείνος ήταν ακόμη έφηβος και για το πόσο τον στιγμάτισε.

"Το ότι έχασα τον πατέρα μου σε μικρή ηλικία φαντάζομαι πως δεν επηρεάζει το πώς αντιμετωπίζω εγώ τα παιδιά μου. Και να ζούσε ο πατέρας μου φαντάζομαι ότι έτσι θα συμπεριφερόμουν στα παιδιά μου. Δεν το συνειδητοποιείς όταν συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Ζεις με αυτό, κάποια στιγμή το ξεπερνάς και συνεχίζεις τη ζωή σου. Έμαθα ότι πέθανε ο πατέρας μου τη μέρα που πέρασα στο πανεπιστήμιο. Ήταν ένα από αυτά τα παιχνίδια που κάνει η ζωή.

Πήγα να δω τα αποτελέσματα των εξετάσεων, είδα ότι μπήκα στο πολιτικό της νομικής κι έφυγα πετώντας σχεδόν να πάω στο σπίτι που έμενε ο πατέρας μου και από εκεί που ήμουν στον ουρανό βρέθηκα κάτω. Πήγα να του ανακοινώσω ότι πέρασα και μου είπε ο καφετζής που ήταν από κάτω στην πολυκατοικία ότι… Είναι σοκαριστικό αυτό, αλλά συμβαίνουν, είναι μέσα στη ζωή", είπε ο Λεωνίδας Κακούρης.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη του ηθοποιού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share