Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Σήμερα ο γιος μου θα ήταν..." - Ανατριχιάζει ο Λάκης Γαβαλάς για το χαμένο του παιδί

Αποκάλυψη "βόμβα"

7 Ιουνίου 2020 12:49

Σε πτυχές της ζωής του άγνωστες μέχρι τώρα αναφέρθηκε ο Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μετά τα Μεσάνυχτα". Μετά την αποκάλυψη "βόμβα" για το γάμο του με Σουηδέζα καλλονή μια ακόμη πιο "βαρβάτη" αποκάλυψη ήρθε για να σοκάρει τους πάντες.

Ο Λάκης Γαβαλάς παντρεύτηκε το μοντέλο από τη Σουηδία έπειτα από δύο χρόνια σχέσης, αυτό όμως που δεν γνώριζε κανείς είναι πως η πανέμορφη Σκανδιναβή περίμενε το παιδί του διάσημου σχεδιαστή. Η ιστορία πίσω από το γάμο αλλά και την εγκυμοσύνη συγκλονίζει.

ο Λάκης Γαβαλάς εξήγησε πως ένα πρόβλημα υγείας που προέκυψε κατά την εγκυμοσύνη, ανάγκασε το ζευγάρι να πάρει την απόφαση να διακόψει την κύηση. «Φαντάσου πως τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν πάνω από 40 ετών» δήλωσε με χιούμορ ο Λάκης Γαβαλάς στην Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του σχεδιαστή:

"Απατεώνες...": Δύσκολες ώρες για τον Λάκη Γαβαλά

Θύμα χάκερ έπεσε ο λογαριασμός του Λάκη Γαβαλά στο Facebook και μάλιστα όπως λέει ο ίδιος ξέρει και ποιος βρίσκεται πίσω από όλο αυτό.

Ο Λάκης Γαβαλάς μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Ιnstagram στέλνει το δικό του οργισμένο μήνυμα αφήνοντας υπονοούμενα και υπαινιγμούς, ενώ πρόσφατα σας αποκαλύψαμε και την ηλικία του που σίγουρα δεν είναι αυτή που φαντάζεστε.

«Αγαπημένοι μου φίλοι.. Θέλω μέσα από εδώ να σας ενημερώσω ότι μου χάκαραν τον λογαριασμό του facebook μου, και το κακό είναι ότι ξέρω και ποιοι απατεώνες είναι.. Δεν πειράζει όμως η φωνή μου σε λίγο θα βγει ζωντανά στην τβ που είμαι καλεσμένος…Και οκ μπορώ να καταλάβω ότι υπάρχει αυτό το κακό το θολό το εκβιαστικό σύστημα, και μάλιστα είναι καταγραμμένο χρονιά τώρα και το εμπεδώσαμε… Μα το καλό σύστημα αυτό το καθαρό το αξιοπρεπές το δημιουργικό που είναι? Το ξέρει κάνεις? Το αναφέρει κάνεις? Ασχολείται κάνεις? Αλλά ποιος ξέρει για να το καθοδηγήσει αυτό?

Η μάσκα της φωτώ που δημιούργησα πριν χρονιά για τις ανάγκες ενός LAK SHOW, έχει βέβαια ειρωνικό χαρακτήρα και δεν είναι πρόταση χρήσης, μιας και βαρέθηκα με την κακογουστιά προτάσεων μάσκας από κάθε πικραμένο.. Έλεος να διακωμωδούμε τα σοβαρά πράγματα και ακόμη χειρότερο να τα εμπορευόμαστε… Ελλάδα μου βαλέ μυαλό σοβαρέψου μην μένεις μόνο στις πο@@@@ες και τα snickers…», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε.

Δείτε την ανάρτηση του Λάκη Γαβαλά στο Athensmagazine.gr:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share