Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020

Δημήτρης Σταρόβας: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα

Λίγοι το γνώριζαν

7 Ιουνίου 2020 11:49
Δημήτρης Σταρόβας: Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα
Αρθρογράφος: Νάντια Ξυθάλη Τσουκνάκη
ΝΑΝΤΙΑ ΞΥΘΑΛΗ ΤΣΟΥΚΝΑΚΗ

ΣΥΝΤΑΚΤΡΙΑ ATHENSMAGAZINE.GR

Ο αγαπημένος μουσικός και καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας πρόσφατα φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη "Μετά τα Μεσάνυχτα" και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης με αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή που μέχρι πρότινος σχεδόν κανείς δεν γνώριζε. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν τα λόγια του για τον αγαπημένο του φίλο Λαυρέντη Μαχαιρίτσα είχαν συγκινήσει το πανελλήνιο, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η αποκάλυψη κόλαφος που άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό είχε να κάνει με το όνομα του και πραγματικά μείναμε άφωνοι μιας και δεν γνωρίζαμε πως αυτό δεν είναι το πραγματικό όνομα του καλλιτέχνη. Ο Δημήτρης Σταρόβας εξήγησε τους λόγους για τους οποίους έχει αυτό το επίθετο και την ιστορία που κρύβεται πίσω απ' το όνομα του.

"Ο πατέρας μου μας άφησε πριν γεννηθώ. Η μητέρα μου έκανε 2-3 δουλειές για να με φροντίσει. Δεν τον γνώρισα ποτέ τον πατέρα μου. Είχε αρραβωνιαστεί με τη μάνα μου, έμεινε έγκυος η μητέρα μου και για κάποιο λόγο εξαφανίστηκε.", είπε ο ταλαντούχος μουσικός.

"Στην πέμπτη γυμνασίου σταμάτησα το σχολείο, ήταν εξατάξιο τότε, δεν υπήρχε λύκειο. Μαγεύτηκα με τα μπιλιάρδα και τα παράτησα. Είμαι βλαμμένος. Δεν ξαναπήγα στο σχολείο, παρότι ήμουν καλός μαθητής, κάτω από 19 δεν έπεσα ποτέ. Μου έλεγε η μαμά μου, αλλά τι να κάνει; Όχι, δεν το μετάνιωσα γιατί πιστεύω περισσότερο στην κοινωνική μόρφωση χωρίς να μειώνω βέβαια την ακαδημαϊκή. Ποτέ δεν σκέφτηκα να γυρίσω και να το τελειώσω. Και δεν μου έλειψε μέχρι τώρα."

"Η μητέρα μου παντρεύτηκε πρώτη φορά για να γλιτώσει από τον τίτλο της τάδε με το εξώγαμο, ήταν σκληρά τα πράγματα τότε και πήρα το όνομα του πατριού μου, του Σταρόβα. Μέχρι τα 13 μου που παντρεύτηκε η μητέρα μου τον Σταρόβα λεγόμουν Λαγαρίας, να και κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Αυτό ήταν το πατρικό της μάνας μου. Επειδή δεν είχε παντρευτεί τον πατέρα μου, είχα πάρει εγώ το δικό της".

Δείτε όλη τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share