Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

«Είμαι καταδικασμένος» - Σοκ με τον Νίκο Μουτσινά

Τι συνέβη;

6 Ιουνίου 2020 08:43
«Είμαι καταδικασμένος» - Σοκ με τον Νίκο Μουτσινά
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σοκ έφερε μια δήλωση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος χαρακτηριστικά ανέφερε, ότι είναι καταδικασμένος, στη διάρκεια της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ, προκαλώντας «παγωμάρα» στο πλατό, ενώ νωρίτερα είχε ανακοινώσει το τέλος εποχής.

Ο διάσημος παρουσιαστής έκανε μια ξεχωριστή αναφορά στην Κατερίνα Στικούδη, σχολιάζοντας την ικανότητά της στις... δουλειές του σπιτιού. Ο Μουτσινάς προχώρησε σε αυτό το σχολιασμό, παρουσιάζοντας ουκ ολίγες «καυτές» φωτογραφίες της έτερης παρουσιάστριας του καναλιού.

Στο τέλος, δε, είπε πως «είμαι καταδικασμένος να το κάνω» και εννοούσε, ότι θα έλεγε ένα τραγούδι για αυτό που έβλεπε. Το αποτέλεσμα, βέβαια, ήταν τρομερά ξεκαρδιστικό, αν και η πρώτη του φράση προκάλεσε αίσθηση.

Δείτε το βίντεο:

Νίκος Μουτσινάς: Δίχως ενδοιασμούς έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

Στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night show, εμφανίστηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Νίκος Μουτσινάς κι όπως πάντα χωρίς ενδοιασμού έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή. Μίλησε για την υιοθεσία αλλά και για τα παιδικά του χρόνια.

Στο αν θα παρουσίαζε ξανά πρωινή εκπομπή ο οικοδεσπότης του “Καλό Μεσημεράκι” απάντησε αρνητικά, αν και άφησε ανοιχτό ένα μικρό παραθυράκι μιας και δεν επιθυμεί να... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share