Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Η Μαρία Μπακοδήμου προκαλεί ταραχή με μπικίνι. Φωτογραφία κόλαφος

Κόλαση

5 Ιουνίου 2020 14:23
Η Μαρία Μπακοδήμου προκαλεί ταραχή με μπικίνι. Φωτογραφία κόλαφος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Φωτιά στον ανδρικό πληθυσμό άναψε η Μαρία Μπακόδημου με την καλλίγραμμη σιλουέτα της, ενώ πρόσφατα σας παρουσιάσαμε και τις φωτογραφίες της πριν τις πλαστικές.

Συγκεκριμένα, η ξανθιά παρουσιάστρια δημοσίευσε πρόσφατα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία, στην οποία ποζάρει μόνο με το μπικίνι της, χωρίς φίλτρα, προκαλώντας «ταραχή» με τις τέλειες αναλογίες της.

Δείτε την φωτογραφία στο Athensmagazine.gr:

Μαρία Μπακοδήμου: Θα πάθετε πλάκα με το σπίτι της - Φωτογραφίες που θα ''ζηλέψετε''

Θα σου πέσει το σαγόνι με την πισίνα στον κήπο της Μαρίας Μπακοδήμου, είναι γεμάτη πράσινο τριγύρω ενώ διαθέτει και ξαπλώστρες και είναι πραγματικά μεγάλη και αρκετά όμορφη για να κάθεσαι εκεί το καλοκαίρι.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Η εντυπωσιακή πισίνα της Μαρίας Μπακοδήμου που θα...Διαβάστε τη συνέχεια στο youweekly.gr!

Δύσκολες ώρες για τη Μαρία Μπακοδήμου!

Φανερά συντετριμμένη εμφανίστηκε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη "Στη φωλιά των Κου Κου" λέγοντας πως ο γιος της επέστρεψε εσπευσμένα από ο Λονδίνο και βρίσκεται σε αναγκαστική καραντίνα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είπε:

«Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μου έλεγε ότι το συζητάνε, αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου στις 18 Μαρτίου παρουσίαζε ένα μάθημα και θα ερχόταν 19 ή 20, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να εγκαταλείψει και να φύγει και να δώσει το μάθημα κάποια άλλη στιγμή. Σημασία είχε να είναι καλά και να μην μπλέξει, όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς. Είναι τραγικό. Ήρθε κανονικά. Αυτό το Σάββατο τελειώνει η καραντίνα του. Για μένα το πιο επικίνδυνο ήταν το γυμναστήριο.

Δεν είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι. Πήραμε το ρίσκο -αν το παιδί είναι άρρωστο- να αρρωστήσουμε όλοι. Δεν αγκαλιαστήκαμε, δε φιληθήκαμε. Κρατάμε κάποιες αποστάσεις. Τον σκύλο τον πήγε μια φορά βόλτα μόνο» είπε η Μαρία Μπακοδήμου στην εκπομπή του Star.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια λίγες μέρες πριν έλεγε πώς θα προφυλαχθεί από τον ιό, δείτε εδώ τις δηλώσεις της.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share