Κυριακή, 27 Σεπτεμβρίου 2020

Άγριο σκηνικό στο Buckingham: Στην φόρα οι λεπτομέρειες για τη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τη Μέγκαν Μαρκλ

Σοκ!

5 Ιουνίου 2020 14:23
Άγριο σκηνικό στο Buckingham: Στην φόρα οι λεπτομέρειες για τη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τη Μέγκαν Μαρκλ
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Η σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τη Μέγκαν Μαρκλ ποτέ, μάλλον, δεν ήταν η καλύτερη. Η δεύτερη έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα, τονίζοντας ότι μετανιώνει για το γεγονός πως ποτέ η Δούκισσα του Κέιμπριτζ δεν την αγκάλιασε ως πραγματικό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός και πρώην Δούκισσα του Σάσεξ, βέβαια, πολλές φορές έχει εκφράσει την απογοήτευση για τη στήριξη που δεν έλαβε από το Buckingham, αλλά εν πολλοίς υπεύθυνη θεωρεί τη σύζυγο του Πρίγκιπα Ουίλιαμ, που έπαιρνε... όλες τις βασιλικές δουλειές, οι οποίες έπρεπε να γίνουν από τα πριγκιπικά ζευγάρια.

Την προηγούμενη εβδομάδα, άλλωστε, το περιοδικό «Tatler» είχε πραγματοποιήσει μεγάλο αφιέρωμα, στο οποίο αναφερόταν σε μια κουρασμένη Κέιτ Μίντλετον, με το παλάτι του Κένσινγκτον να διαψεύδει τις πληροφορίες. Φαίνεται, ωστόσο, πως όντως αυτός ο ισχυρισμός θα μπορούσε να έχει δόση αλήθειας, αν σκεφτεί κανείς την τελευταία τοποθέτηση της Μέγκαν στο φιλικό της περιβάλλον, θεωρώντας πως το τελευταίο επεισόδιο με το εν λόγω περιοδικό, είναι απόδειξη της εύνοιας του Τύπου προς την Κέιτ και της αδικίας προς το δικό της πρόσωπο.

Η ίδια, μάλιστα, μιλώντας στους φίλους της, είχε εκφράσει το παράπονο πως, στην τελευταία επιστροφή στη Βρετανία με τον Χάρι, η Κέιτ σχεδόν δεν της μίλησε. «Η Μέγκαν ήλπιζε να έχει μια στενή σχέση ειδικά με την Κέιτ, αλλά ποτέ δεν της δόθηκε την ευκαιρία, κάτι που την πλήγωσε», μετέφερε μία φιλική της πηγή.

Σύμφωνα με το ίδιο πρόσωπο, μάλιστα, η σύζυγος του Ουίλιαμ δεν της έδωσε τη δυνατότητα να αποδείξει πως είχε λανθασμένη αρχική εντύπωση, κλείνοντάς της επί της ουσίας την πόρτα σε ένα περιβάλλον, όπου ήδη με την άφιξή της δεν ένιωθε οικεία. «Αν ήταν αντίστροφοι οι ρόλοι, η Μέγκαν θα έκανε τα πάντα για να αισθανθεί οικεία η Κέιτ», επεσήμανε.

Στην φόρα οι λεπτομέρειες για τη σχέση της Κέιτ Μίντλετον με τη Μέγκαν Μαρκλ

«Η Κέιτ τη ζήλευε κρυφά»

Οι ίδιες φιλικές πηγές της Μέγκαν το προχωρούν κι ένα βήμα πιο μακριά, αφού θεωρούν πως «η Κέιτ τη ζήλευε κρυφά, γιατί ήξερε πώς να κάνει την ευτυχία της να αποτελεί προτεραιότητα για τη ζωή της», βάζοντας έτσι κι άλλο... λάδι στην φωτιά.

Η μέρα, δε, που «ράγισε το γυαλί» οριστικά για τη σχέση τους, ήταν ο γάμος του 2018 με τον Χάρι, όπου μια διαφωνία έκανε την Κέιτ κεντρικό πρόσωπο. Η διαφωνία ήταν σχετικά ανόητη και αφορούσε το τι θα φορούσαν, τόσο η Πριγκίπισσα Σάρλοτ όσο και τα παρανυφάκια, με τις δύο τότε Πριγκίπισσες να διαφωνούν, κυρίως επειδή, όπως διαμηνύει το περιβάλλον τς Μέγκαν, η Κέιτ Μίντλετον ήθελε απλά να δημιουργήσει ένα πρόβλημα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share