Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

«Ας κάνει παιδί μόνη της...» - «Κεραυνός» για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

Εξελίξεις για το ζευγάρι

5 Ιουνίου 2020 11:28
«Ας κάνει παιδί μόνη της...» - «Κεραυνός» για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

«Κεραυνός εν αιθρία» ήρθε για τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με το θέμα του παιδιού να έρχεται στον αέρα του ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Πρωινό», όπου η πρώτη χρειάστηκε να σχολιάσει.

Συγκεκριμένα, η όμορφη παρουσιάστρια συναντήθηκε με τον Νίκο Μουτσινά και... θυμήθηκαν τα παλιά, όταν και παρουσίασαν μαζί εκπομπή στο κανάλι, το «Sunday Live», με αμφότερους να αναφέρονται στις δυσκολίες, που είχε το εγχείρημα.

«Ήταν δύσκολο. Ήρθε σε μια περίεργη χρονικά στιγμή και κληθήκαμε να κάνουμε δουλειές, που δεν ξέραμε να κάνουμε μέχρι τότε», ανέφεραν στην κάμερα του ΑΝΤ1, έχοντας βρεθεί μαζί για τα γυρίσματα του επετειακού «Still Standing», ενώ στην ερώτηση για το αν θα ήθελαν να ξανακάνουν μαζί τηλεόραση, απάντησαν πως «ναι θα το θέλαμε, αλλά όχι ένα αντίστοιχο πρόγραμμα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσαν αγαπημένοι, παρά το γεγονός ότι βρίσκονται απέναντι τηλεοπτικά, μιας και οι εκπομπές τους προβάλλονται την ίδια ώρα, με την πρώτη να είναι απαρηγόρητη το τελευταίο διάστημα. Σε μια στιγμή, όταν η ρεπόρτερ ανέφερε πως τους βλέπει αγαπημένους, ο Μουτσινάς είπε αστειευόμενος... να παντρευτούν.

Η ατάκα του αυτή σκόρπισε γέλιο, με αποτέλεσμα να έρθει στην επιφάνεια ερώτηση για ένα παιδί και το υποθετικό σενάριο της από κοινού υιοθέτησής του. «Τη Ζέτα την αγαπώ, αλλά όχι και να υιοθετήσουμε μαζί παιδί. Αν είναι, ας κάνει ένα μόνη της», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.

"Κόβει" την ανάσα η Ζέτα Μακρυπούλια - Δε φαντάζεστε που βρέθηκε

Η Ζέτα Μακρυπούλια ποζάρει και "κόβει" την ανάσα. Η φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια πριν λίγες ημέρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ίσως καλύτερη από όλες τις άλλες που έχει.

Η καραντίνα έληξε και η ηθοποιός με την παρέα της αποφάσισαν να πάρουν τα... βουνά. Μπορεί να έχει επιστρέψει στις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις και στα γυρίσματα του Ρουκ Ζουκ στον ΑΝΤ1, ωστόσο πάντα υπάρχει χρόνος για... δείτε τη φωτογραφία της Ζέτας Μακρυπούλια στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share