Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το νέο βίντεο που «καίει» τον παρουσιαστή

Σοκαριστικό

5 Ιουνίου 2020 08:54
Σπύρος Παπαδόπουλος: Το νέο βίντεο που «καίει» τον παρουσιαστή
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ένα νέο βίντεο εμφανίστηκε με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο, με τον γνωστό ηθοποιό και παρουσιαστή να «καίγεται» από τη δημοσιοποίησή του, ενώ βρίσκεται για ακόμη μια φορά στο επίκεντρο, όπως έγινε και για τα σενάρια χωρισμού με τη σύντροφό του.

Συγκεκριμένα, ο ΑΟ Μυκόνου, που βρέθηκε από τα τοπικά πρωταθλήματα στη Γ' Εθνική κατηγορία του μπάσκετ, δημοσίευσε ένα ξεκαρδιστικό βίντεο, στο οποίο παρουσιάζει το σποτάκι για τον κορωνοϊό, που είχε πραγματοποιήσει ο Παπαδόπουλος, προσαρμοσμένο στα δικά του δεδομένα.

Βρήκε, κάπως έτσι, έναν ξεχωριστό τρόπο να γιορτάσει την άνοδό του και την παρουσία στις εθνικές κατηγορίες, στέλνοντας το μήνυμα «Κλείνουμε την πόρτα στα τοπικά».

Ρατσιστής ο Σπύρος Παπαδόπουλος: Τραγική αποκάλυψη

«Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές», δηλώνει ο Βασίλης Παϊτέρης σε πρόσφατη συνέντευξή του καταθέτοντας το παράπονό του. Όταν η δημοσιογράφος ζητά από τον τραγουδιστή να εξηγήσει γιατί το λέει αυτό, εκείνος αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Χρήστος Νικολόπουλος έκανε τη συναυλία «Όλοι μαζί μπορούμε» και όλοι αυτοί μαζί είναι ρατσιστές γιατί δεν βάζουν μέσα στο πρόγραμμά τους έναν Έλληνα τσιγγάνο. Είμαι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων και υποτίθεται ότι αυτή η συναυλία είναι μια χορηγία για τις ευπαθείς ομάδες, για τους ανθρώπους που δεινοπαθούν.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή του. Του έχω πει να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, του είπα να φέρουμε τσιγγάνους μορφωμένους, απ’ όλη την Ελλάδα, που είναι οδοντίατροι, παπάδες, γιατροί… την ελίτ. Του είπα να φωνάξω όλους τους τσιγγάνους καλλιτέχνες και αρνήθηκε γιατί είναι ρατσιστής, του το έστειλα και σε μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Κλείστηκε σε μοναστήρι

Για άγνωστες πτυχές της ζωής του μίλησε σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη ο Σπύρος Παπαδόπουλος, όπου μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είχε κλειστεί σε μοναστήρι!

Για τον καρκίνο ο γνωστός ηθοποιός είπε: «Δεν άλλαξε τίποτα απολύτως η περιπέτεια της υγείας μου. Όπως υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πέσει με τη μηχανή και δεν ξανακαβαλάνε, έχω πέσει με τη μηχανή δυο τρεις φορές, την καβαλάω και συνεχίζω σαν να μην έπεσα ποτέ.

Αυτό έγινε και με τον καρκίνο. Είπα ο καρκίνος τη δουλειά του και εγώ τη δικιά μου. Έχω δουλειές τώρα, δεν μπορώ να φύγω τώρα. Το σοκ δεν ήταν μεγάλο, με εξέπληξα και εγώ ακόμη. Ο γιατρός μου το είπε χοντρά. Φώναξα τον γιο μου και του μίλησα για να ξέρει.

Από μικρό παιδί είμαι έτσι. Ίσως να οφείλεται στον τρόπο που μεγαλώσαμε. Επειδή ήταν τα πράγματα περίεργα, ζούσαμε το σήμερα. Το να σκεφτείς την άλλη βδομάδα ήσουν οπτιμιστής. Ζούσαμε το σήμερα και αν θα τη βγάλουμε» τόνισε.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος απάντησε σε ερώτηση για τις δουλειές που έχει κάνει πριν εργαστεί στο θέατρο.

«36 δουλειές έχω αλλάξει», είπε και διευκρίνισε: «έχω αλλάξει 36 επαγγέλματα. Όταν δούλευα σε τρία εργοστάσια ή τρεις ταβέρνες τα μετράω σαν ένα».

Μεταξύ άλλων ο Σπύρος Παπαδόπουλος δούλεψε στην ταβέρνα Νότης στην Καλλιθέα και στο σινεμά Λούσυ στον Κορυδαλλό, όπου μοίραζε ποπ κορν για να έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τις ταινίες.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share