Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Παραμένει κούκλα: Το μυστικό της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μετά τη γέννηση του παιδιού της

Δείτε την

4 Ιουνίου 2020 15:52
Παραμένει κούκλα: Το μυστικό της Αντριάνα Σκλεναρίκοβα μετά τη γέννηση του παιδιού της
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μπορεί η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα να έγινε μητέρα πριν από σχεδόν δύο χρόνια, όταν εκείνη βάδιζε στα 47 της, αλλά μετά τη γέννηση του κοριτσιού της παραμένει μια κούκλα, έχοντας το δικό της μυστικό.

Η ίδια νόμιζε πως η περίοδος της μητρότητας θα την έφερνε πίσω, σχετικά με τις υποχρεώσεις της, αλλά κάθε άλλο παρά την εμπόδισε, ζώντας την απόλυτη ευτυχία μαζί με το σύζυγό της, Αράμ Οχανιάν, και την κόρη τους, Νίνα, μετά την πολυετή της περιπέτεια με τον ποδοσφαιριστή, Κριστιάν Καρεμπέ.

«Δέκα μέρες μετά τη γέννα μου, έχασα τα 11 κιλά της εγκυμοσύνης. Το κορμί μου είναι ακόμη καλύτερο από πριν», λέει η ίδια σε συνέντευξή της στο «Paris Match». Η καραντίνα τη βρήκε στο Μαρακές και, μέσω της πόλης του Μαρόκου, μας ενημερώνει για την πλήρη της επιστροφή, για να ξαναδούμε τα πόδια της που φτάνουν τα 124 εκατοστά, ενώ ένα άλλο μοντέλο συγκλονίζει για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό.

Πώς κατάφερε, όμως, να επανέλθει στην κλασική της σιλουέτα και να ζήσει παράλληλα τις χαρές της μητρότητας; «Όταν γεννήθηκε η Νίνα, ο Αράμ είχε την εντύπωση πως έχασε τη γυναίκα του, μιας και το παιδί απαιτεί προσοχή. Στην αρχή ήταν δύσκολο για τον ίδιο, αλλά σήμερα μοιράζομαι καλύτερα τον χρόνο μου, με την κόρη μας να μεγαλώνει», εξηγεί η ίδια.

Η ίδια, παράλληλα, συνεχίζει τα σπορ, αλλά δεν το κάνει, όπως αναφέρει, «για να έχω ωραία οπίσθια, αλλά για να περνάω όσο περισσότερο χρόνο μπορώ με την Νίνα». Στα σχεδόν 49 της, βέβαια, έχει κάθε δικαίωμα να είναι... περήφανη για τη σιλουέτα της.

Σοκ: Πέθανε 23χρονο μοντέλο (photo-video)

23χρονο μοντέλο πέθανε ξαφνικά πριν λίγες μέρες βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και τους δικούς της ανθρώπους. Ακόμα ένα σοκ στο χώρο της μόδας μετά τον θανάτου 31χρονου μοντέλου!

Η Amber-Lee Friis που ήταν στις φιναλίστ του διαγωνισμού ομορφιάς στη Νέα Ζηλανδία πέθανε τη Δευτέρα, χωρίς προς το παρόν να έχει γίνει γνωστή η αιτία θανάτου της.Η οικογένειά της είναι συντετριμμένη και οι φίλοι της δεν μπορούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί. Τα social media στη Νέα Ζηλανδία έχουν πλημμυρίσει από μηνύματα για το νέο κορίτσι που χάθηκε τόσο πρόωρα.

Η αστυνομία κλήθηκε να πάει στο σπίτι της κοπέλας λόγω «ξαφνικού θανάτου» στις 18 Μαΐου. Με καταγωγή από το Auckland, η Friis ήταν μία από τις φιναλίστ στον διαγωνισμό ομορφιάς της χώρας της το 2018.

Αγωνιζόταν από την εφηβεία να τα καταφέρει στον χώρο του μόντελινγκ, ενώ στα μαθητικά της χρόνια είχε δεχτεί έντονο μπούλινγκ για την εμφάνισή της. Οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για το χρώμα του δέρματός της και το σχήμα των ματιών της.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share