Τρίτη, 27 Ιουλίου 2021

Δύσκολες στιγμές στη βασιλική οικογένεια: Η χαρά μετατράπηκε... σε λύπη για τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο και Βασίλισσα Σοφία

Τι συνέβη;

4 Ιουνίου 2020 14:34
Δύσκολες στιγμές στη βασιλική οικογένεια: Η χαρά μετατράπηκε... σε λύπη για τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο και Βασίλισσα Σοφία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Η βασιλική οικογένεια βιώνει δύσκολες στιγμές εξαιτίας της καραντίνας, με μια μέρα χαράς να... μετατρέπεται σε λύπη, αφού δεν μπόρεσαν να βρεθούν μαζί τα μέλη της, εκ των οποίων ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος και η Βασίλισσα Σοφία.

Ο άλλοτε μονάρχης της Ελλάδας, άλλωστε, έσβηνε 80 κεράκια στην τούρτα του την Τρίτη (2/6), αλλά δεν ήταν δυνατό να το γιορτάσουν μαζί, αφού η υγειονομική κρίση τους αναγκάζει να διατηρήσουν τις απαραίτητες κοινωνικές αποστάσεις. Οι συνέπειες ήταν τέτοιες, άλλωστε, που η Θεοδώρα χρειάστηκε, παράλληλα, να αναβάλει το γάμο της.

Δεν είναι κρυφό, πάντως, ότι ο Κωνσταντίνος περνά αυτά τα γενέθλια με αρκετή μελαγχολία. Κι αυτό, γιατί σε σύγκριση με τα 70ά του γενέθλια, για τα οποία έκανε μια μεγαλοπρεπή γιορτή, με την παρουσία μεταξύ άλλων της αδελφής του και του νυν Βασιλιά της Ισπανίας, Φελίπε, τώρα έπρεπε να περάσει την ξεχωριστή για τον ίδιο ημέρα στην κατοικία του στο Πόρτο Χέλι, στο πλευρό της συζύγου του, Άννας Μαρίας, με την επίσκεψη μονάχα των παιδιών του, της Θεοδώρας, του Νικολάου και της Τατιάνας.

Δεν αποκλείεται, επίσης, να είχε μια βιντεοσυνομιλία με την οικογένεια του Πρίγκιπα Παύλου. Με αυτό τον τρόπο, άλλωστε, η τέως βασιλική οικογένεια της Ελλάδας είχε συνομιλήσει την Πρωτομαγιά.

Η τελευταία φορά, που η Βασίλισσα Σοφία ήταν μαζί με τον αδελφό της, χρονολογείται τον Φεβρουάριο, με την ίδια και την Πριγκίπισσα Ειρήνη να βρίσκονται στα εγκαίνια του βιβλίου με τα... έργα και τις ημέρες της Φρειδερίκης. Ήταν μια ιδιαίτερη συνάντηση για την οικογένεια, με τη Σοφία όμως να επιστρέφει άμεσα, μπροστά στην κρίση που ερχόταν εξαιτίας του κορωνοϊού.

Την προηγούμενη χρονιά, δε, η Σοφία ήταν παρούσα στα γενέθλια του Κωνσταντίνου, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί πως έχει περάσει τις δικές του περιπέτειες με την υγεία του, αλλά τότε φάνηκε να μην τον απασχολούν καθόλου, με τον Νικόλαο να δημοσιεύει στο Instagram φωτογραφία από τη συγκέντρωση της οικογένειας. Αυτή την φορά, όμως, δεν ήταν το ίδιο, με τη Σοφία και τον άνδρα της, τον Χουάν Κάρλος, να παραμένουν στη Μαδρίτη λόγω των περιοριστικών μέτρων.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share