Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της - Γιατί δεν έχουν το ίδιο επίθετο;

Ποια η άγνωστη αδερφή της Αννίτας Πάνια;

4 Ιουνίου 2020 14:04
Αννίτα Πάνια: Αυτή είναι η άγνωστη αδελφή της - Γιατί δεν έχουν το ίδιο επίθετο;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ποια η άγνωστη αδερφή της Αννίτας Πάνια;

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι η άγνωστη αδερφή της Αννίτας Πάνια, που κανείς δεν γνώριζε την ύπαρξή της μέχρι και σήμερα.

Οι δύο γυναίκες είναι αδερφές από διαφορετικό πατέρα, με εκείνον της Αννίτας να πεθάνει πρόσφατα, με την Ντιάνα Κοσβύρα να είναι μία γυναίκα με έντονη προσωπικότητα και πολλές ευαισθησίες όσον αφορά τα κοινωνικά θέματα.

Η αδερφή της Αννίτας Πάνια είναι ταμίας στην φιλανθρωπική οργάνωση “Εθελοντές του κόσμου” και ασχολείται με τη στήριξη κακοποιημένων γυναικών και παιδιών, την ύπαρξη ατόμων που παίρνουν ναρκωτικά, όπως και με άλλες ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, βοηθώντας στην ομαλή επανένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

Η Ντιάνα Κοσβύρα είναι μια γυναίκα με πλούσια φιλανθρωπική δράση και φυσικά αποφεύγει την άσκοπη προσωπική της προβολή. Όσο για τις σχέσεις ανάμεσα στις δύο αδελφές, λέγεται ότι είναι άψογες ακόμα και σήμερα.

Σάστισε η Αννίτα Πάνια μόλις άκουσε... Χαμός στην εκπομπή (Video)

Άφωνη... έμεινε η Αννίτα Πάνια κατά τη διάρκεια της εκπομπή της «Αννίτα κοίτα» στο Open TV, όταν έφτασε η στιγμή για την παρουσίαση μίας εταιρείας που παράγει απολυμαντικό χεριών και έχει σκεφτεί πρωτότυπες συσκευασίες, προκειμένου να μπορούν τα παιδιά να τις παίρνουν μαζί τους στο σχολείο. Επίσης, όλη την αλήθεια μπορείτε να μάθετε εδώ για την καταγωγή της όμορφης παρουσιάστριας.

Βλέπετε, η εταιρεία από την Πορτογαλία λέγεται «Munila» και εύκολα γίνεται ο συνειρμός, ο οποίος είναι ακατάλληλος για ανήλικους. Μάλιστα, μόλις η Αννίτα Πάνια άκουσε το όνομα της εταιρείας από τον συνεργάτη της, σάστισε και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share