Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Πασίγνωστη, καλλονή ηθοποιός αποκαλύπτει τις σ3ξουαλικές της προτιμήσεις και προκαλεί σάλο (photo)

«Βόμβα»

4 Ιουνίου 2020 13:17
Πασίγνωστη, καλλονή ηθοποιός αποκαλύπτει τις σ3ξουαλικές της προτιμήσεις και προκαλεί σάλο (photo)
Από Γιάννης Κυριακόπουλος

Πασίγνωστη, καλλονή ηθοποιός αποκαλύπτει τις σ3ξουαλικές της προτιμήσεις και προκαλεί σάλο. Η Lili Reinhart αποφάσισε να ανοιχτεί στους φανς της αναφορικά με τη σ3ξουαλικότητά της.

Η σταρ του Riverdale αποκάλυψε ότι είναι bisexual μέσω μιας δημοσίευσής της στο Instagram στην οποία ανέφερε ότι πρόκειται να πάρει μέρος στην LGBTQ+ διαμαρτυρία στο πλαίσιο του #blacklivesmatter για τη δολοφονία του George Floyd.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία φωτογραφία από το σχετικό φυλλάδιο και έγραψε:

«Παρόλο που δεν το έχω ανακοινώσει ποτέ πριν δημόσια, είμαι μία υπερήφανη bisexual γυναίκα. Και θα πάρω μέρος σε αυτή τη διαμαρτυρία σήμερα. Ελάτε μαζί».

Στο μεταξύ, το coming out της Reinhart συνέβη μόλις λίγο καιρό αφότου τα ΜΜΕ έκαναν γνωστή την είδηση του χωρισμού της από το συμπρωταγωνιστή της στο Riverdale Cole Spouse. Σύμφωνα με το E! News, το ζευγάρι χώρισε για δεύτερη φορά εξαιτίας της καραντίνας στο σπίτι.

Θρήνος: Πέθανε πασίγνωστη ηθοποιός (photo-video)

Σοκ στο χώρο του κινηματογράφου καθώς πέθανε σε ηλικία 92 ετών η ηθοποιός Χίθερ Τσασεν, γνωστή από την ερμηνεία της στη σειρά EastEnders του BBC. Ακόμη ένα σοκ στο Χόλιγουντ με την είδηση του θανάτου διάσημου ηθοποιού, ο οποίος αυτοκτόνησε όταν προσπάθησε να δολοφονήσει την σύντροφό του.

Στην καριέρα της επίσης, εμφανίστηκε και στις σειρές The Bill, The Harry Hill Show και Crossroads, ενώ σπούδασε στη Βασιλική Ακαδημία Δραματικής Τέχνης με ονόματα όπως ο θρύλος του Carry On, Frankie Howerd.

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό (photo)

Θρήνος για πασίγνωστο ηθοποιό καθώς έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του. Σοκ και θλίψη επικρατεί και στο χώρο της μουσικής μετά τον χαμό της θρυλικής τραγουδίστρια Μίλι του super hit «My Boy Lolipop».

Συγκεκριμένα, πέθανε στα στα 92 του ο βετεράνος κωμικός Τζέρι Στίλερ πατέρας του χολιγουντιανού σταρ, Μπεν Στίλερ. Με μία ανάρτηση στο Twitter ο ηθοποιός έγραψε: «Με λύπη ανακοινώνω ότι ο πατέρας μου Τζέρι Στίλερ, έφυγε από τη ζωή από φυσικά αίτια. Ήταν ένας φοβερός μπαμπάς και παππούς και ο πιο αφοσιωμένος σύζυγος στην Ανι για 62 χρόνια. Θα μας λείψει. Σ' αγαπώ μπαμπά».

Ο θρυλικός ηθοποιός Τζέρι Στίλερ, ήταν παντρεμένος με την Αν Μιάρα, επίσης ηθοποιό. Μπαμπάς και γιος έχουν συνεργαστεί πολλές φορές κινηματογραφικά και τηλεοπτικά, με πιο γνωστή την ταινία «Zoolander», αλλά και τα «Heavyweights», «Hot Pursuit», «The Heartbreak Kid» και «Zoolander 2».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share