Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Νύχτα κόλαση για την Αθηνά Ωνάση

Τι συνέβη;

4 Ιουνίου 2020 08:42
Νύχτα κόλαση για την Αθηνά Ωνάση
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Το βράδυ που η Αθηνά Ωνάση έμαθε για την παράλληλη σχέση του Αλβάρο, πέρασε μια νύχτα κόλαση. Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το γάμο, την απιστία αλλά και για την εγκυμοσύνη.

Πως ο Αλβάρο κρατούσε κρυφή σχέση από την Αθηνά Ωνάση, επί 8,5 ολόκληρα χρόνια; Η αποκάλυψε ήρθε από τον πρώην προσωπικό σύμβουλο της οικογένειας. Μιλώντας σε εκπομπή, ο Αλέξης Μανθεάκης ανέφερε, ότι ο Ντόντα κατάφερε να έχει διπλή ζωή για τόσο καιρό, λόγω του σχεδίου που είχε στήσει για να συναντά την ερωμένη του.

Το σχέδιο περιείχε από μεταμφιέσεις, μέχρι και "αλλαγή" ταυτότητας για να συναντήσει την άλλη γυναίκα, πράγμα που είχε ως αποτέλεσμα η Αθηνά Ωνάση να μην καταλάβει τίποτα. "Είναι ένα αντίγραφο του φακέλου. Περιέχει τα γράμματα μεταξύ τους, τα αεροπορικά εισιτήρια της κοπέλας. Το ξενοδοχείο που έμενε η Αθηνά στην Βραζιλία και ήταν η κοπέλα στο ίδιο.


Η Αθηνά ήρθε σε μένα για εκδίκηση. Ο Ντόντα ήταν μαζί της από τον πρώτο μήνα του γάμου και ήταν για 8,5 χρόνια σε παράλληλη σχέση. Έβαζε περούκα και έλεγε, ότι είναι Αργεντίνος για να την συναντήσει" ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως κι αυτός ήταν ο λόγος που η κληρονόμος της μεγάλης περιουσίας του Αριστοτέλη Ωνάση δεν έμαθε, ότι ο σύζυγός της βρισκόταν τόσο συχνά με μία άλλη γυναίκα.

Παράλληλα, ο ίδιος τόνισε, πως ο συγκεκριμένος φάκελος, ήταν απόφαση της Αθηνάς να κατατεθεί, καθώς βοήθησε στην απόφαση του δικαστηρίου, ώστε να βγει το διαζύγιο σε κοινή συναίνεση.

Η άγνωστη αδελφή της Αθηνάς Ωνάση - Θα "μείνετε" όταν την δείτε

Η άγνωστη αδελφή της Αθηνάς Ωνάση, που μπορεί να μη γνωρίζατε ότι υπάρχει, είναι κυριολεκτικά μοντέλο. Μόλις την δείτε θα μείνετε άφωνοι.

Η Aθηνά Ωνάση είναι η μοναδική κληρονόμος της αμύθητης περιουσίας του μεγιστάνα Αριστοτέλη Ωνάση, κόρη της Χριστίνας Ωνάση και του Τιερί Ρουσέλ, και απασχολεί πολύ με την προσωπική της ζωή, μιας και έρχονται συνέχεια νέες αποκαλύψεις.

Μετά τον θάνατο της μητέρας της, η χρυσή κληρονόμος μεγάλωσε με την οικογένεια του πατέρα της και της δεύτερης συζύγου του Μαρίνε Landhage και τα τρία ετεροθαλή της αδέρφια, Έρικ, Σαντρίν και Γιοχάνα.

Η μικρότερη αδελφή της Αθηνάς, Γιοχάνα, είναι πολύ ενεργή στα social media και όπως φαίνεται και από τη φωτογραφία είναι κούκλα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share