Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

“Ξυπνάει με κλάματα και…”: Δύσκολες στιγμές για την Αννίτα Πάνια

Τι συμβαίνει στην Αννίτα Πάνια;

3 Ιουνίου 2020 16:06
“Ξυπνάει με κλάματα και…”: Δύσκολες στιγμές για την Αννίτα Πάνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Εφιαλτικές μέρες και νύχτες ζει η Αννίτα Πάνια μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Πέρσι τέτοιες μέρες η Αννίτα Πάνια είπε το τελευταίο αντίο στον πατέρα της μετά τον χαμό του από την πολύχρονη μάχη με το Αλτσχάιμερ κι από εκείνο το βράδυ ξεκίνησε ένας πραγματικός εφιάλτης και την ίδια!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από άνθρωπο που βρίσκεται πολύ κοντά της, η παρουσιάστρια, βιώνει εφιαλτικές καταστάσεις τις τελευταίες ημέρες και έχει χάσει τον ύπνο της. “Βλέπει τον πατέρα της πολλές φορές στα όνειρά της.

Ξυπνάει με κλάματα μερικές φορές στον ύπνο της και επειδή δεν κοιμάται καλά τις νύχτες η καθημερινότητά της γίνεται πολύ εξοντωτική για εκείνη. Τις έχει κοπεί και λίγο η όρεξη αλλά προσπαθεί να το παλέψει για το παιδί της. Δεν θέλει να την βλέπει έτσι.”

Τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και δεν ξέρεις τι να πεις σε τέτοιες καταστάσεις…

"Μαύρη" Κυριακή για την Αννίτα Πάνια

Άσχημα ήταν τα νέα που έμαθε το πρωί της Δευτέρας (01/06) η Αννίτα Πάνια. Τι συνέβη με την παρουσιάστρια του Open;

Αναφερόμαστε φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης για την Κυριακή 31/05, τα οποία δεν ήταν και τόσο καλά. Η παρουσιάστρια, κάθε Σαββατοκύριακο μας ψυχαγωγεί με την εκπομπή της "Αννίτα Κοίτα", ενώ μέσα από αυτή βλέπουμε σπάνιες ιστορίες που συναρπάζουν.

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό, τα νούμερα τηλεθέασης δεν ανεβαίνουν αρκετά, με αποτέλεσμα να απογοητεύουν και την ίδια, αλλά και τους ιθύνοντες του σταθμού. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η Αννίτα Πάνια μίλησε και για τη συνεργασία της με το σταθμό -δείτε εδώ όσα είπε-. Πάμε όμως στο θέμα μας. Τι ποσοστό έκανε σύμφωνα με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen;

Συγκεκριμένα, η εκπομπή χθες (31/05) σημείωσε 4.9% στο δυναμικό κοινό και βγήκε στο γενικό πίνακα της τηλεθέασης. Δείτε τα νούμερα για τα υπόλοιπα προγράμματα παρακάτω:

  • ALPHA: Καλύτερα δε γίνεται 15.2%
  • ΣΚΑΙ: Μαζί σου το Σαββατοκύριακο 9.8%
  • ΣΚΑΙ: Dot 8.8%
  • ANT1: Food n' friends 7.6%
  • OPEN: Αννίτα Κοίτα 4.9%

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share