Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Νέο hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Μαζί Κωνσταντίνος Αργυρός - Ελένη Φουρέιρα;

Σεισμός στην showbiz

3 Ιουνίου 2020 11:41
Νέο hot ζευγάρι στην ελληνική showbiz: Μαζί Κωνσταντίνος Αργυρός - Ελένη Φουρέιρα;
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Η τελευταία εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού στο κανάλι του Mega έφερε τα πάνω κάτω!

Οι πιστοί θαυμαστές του που περίμεναν πως και πως να ακούσουν τον αγαπημένο τους τραγουδιστή καθηλώθηκαν στις μικρές τους οθόνες προκειμένου να απολαύσουν τον ίδιο, τον Μπάμπη Στόκα αλλά και την Ελένη Φουρέϊρα!

Η μεγαλύτερη έκπληξη ωστόσο ήρθε όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός εμφανίστηκε τελείως… ξυρισμένος! Όπως φαίνεται αποχαιρέτισε το χαρακτηριστικό μούσι του και υιοθέτησε ένα πιο baby-face look και όπως ήταν φυσικό τα σχόλια έπεσαν βροχή!

Η συγκεκριμένη εμφάνιση όμως πυροδότησε και φήμες, που αν και δεν έχουν επιβεβαιωθεί, θα θέλαμε πάρα πολύ να είναι αληθινές!

Οι φήμες λοιπόν θέλουν τον Κωνσταντίνο Αργυρό να είναι ζευγάρι με την Ελένη Φουρέϊρα ή τουλάχιστον είναι μια επιθυμία των χιλιάδων θαυμαστών τους, οι οποίοι σχολίασαν το πόσο όμορφοι δείχνουν μαζί. Παρόλα αυτά και η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με τους συνεργάτες της έκαναν λόγο για το πόσο ταιριαστοί είναι οι δύο καλλιτέχνες.

Ίσως τελικά όλα αυτά να μην είναι μόνο φήμες, μιας που η Ελένη Φουρέϊρα είναι αδέσμευτη, ενώ ο Κωνσταντίνος Αργυρός έχει πολύ καιρό να κάνει δημόσια εμφάνιση με την σύντροφο του, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου!

Πληροφορίες επίσης θέλουν τους δύο τους να εμφανίζονται μαζί σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας τον ερχόμενο χειμώνα! Για να δούμε τελικά αν όντως θα είναι το νέο hot ειδύλλιο της showbiz!

«Σεισμός» με την Ελένη Φουρέιρα - Για αυτό δεν παρουσιάστηκε στη Eurovision

«Σεισμός» επικρατεί τις τελευταίες ώρες με την Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν παρουσιάστηκε στην φετινή Eurovision, τη στιγμή που όλη η Ευρώπη περίμενε να την απολαύσει στο διαδικτυακό σόου που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί.

Θα ήταν, μάλιστα, η τρίτη χρονιά που θα ήταν παρούσα η σταρ, που είχε λάμψει με την Κύπρο, αλλά αυτό δε συνέβη και ο λόγος ήταν ότι... Διαβάστε περισσότερα στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share