Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Εξοργιστικό: Το ποσό που πληρώνουν Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι για την ασφάλειά τους

Πόσα πληρώνουν;

2 Ιουνίου 2020 15:01
Εξοργιστικό: Το ποσό που πληρώνουν Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπας Χάρι για την ασφάλειά τους
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Οργή θα μπορούσε να φέρει για έναν απλό άνθρωπο το ποσό που πληρώνουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο Πρίγκιπας Χάρι για την ασφάλειά τους στις ΗΠΑ, με το ημερήσιο ποσό να ισούται σχεδόν με... τον ετήσιο μισθό ενός χαμηλόμισθου στην Ελλάδα.

Από τότε που έφυγε από τη Βρετανία, αφήνοντας πίσω του τα βασιλικά του δικαιώματα, το ζευγάρι του Σάσεξ επιχειρεί να προσαρμοστεί στην νέα του ζωή σε μια φοβερή βίλα στο Λος Άντζελες, βιώνοντας ορισμένες φορές στιγμές τρόμου, αφού μέχρι και drones έχουν επιστρατευτεί για να παρακολουθούνται. Για αυτό το λόγο, άλλωστε, θέλουν να διασφαλίσουν την ιδιωτικότητά τους, δίνοντας μεγάλα ποσά για την ασφάλειά τους.

Οι δυο τους, μετά από τα προαναφερθέντα περιστατικά, μάλιστα, μίλησαν με την Αστυνομία, γνωρίζοντας πως κάποιος θα ήθελε να φωτογραφίσει τους ίδιους ή τον γιο τους, Άρτσι, ενώ θα μπορούσε κάλλιστα να πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια. Τα μέτρα, που πήραν μετά από αυτό το σκηνικό είναι δραστικά και, για αυτό το λόγο, το τίμημα είναι ακριβό.

Συγκεκριμένα, Μέγκαν και Χάρι πληρώνουν 6.000 ευρώ ημερησίως για την ασφάλεια τους, έχοντας μισθώσει ιδιωτική εταιρεία σεκιούριτι, η οποία έχει ως μέλος τον Γκάβιν ντε Μπέκερ, άλλοτε υπεύθυνο ασφαλείας του προέδρου των ΗΠΑ, Ρόναλντ Ρίγκαν. Η εταιρεία του, μάλιστα, έχει επωμιστεί την ασφάλεια ουκ ολίγων διάσημων οικογενειών, όπως του Τζεφ Μπέζος, του Τομ Χανκς, της Μαντόνα και αρκετών ακόμη.

Στα 65 του χρόνια, λοιπόν, ο ντε Μπέκερ αναλαμβάνει το έργο του να προστατεύσει τους πρώην Πρίγκιπες, έχοντας την υποχρέωση να κάνουν περιποιλίες στη βίλα του Λος Άντζελες και, μάλιστα, να μπαίνουν οι φύλακες με όπλα, αν παρατηρηθεί οποιαδήποτε προσπάθεια εισβολής στην προσωπική τους ζωή.

«Είναι η πιο ασφαλής εταιρεία του Λος Άντζελες, κερδίζοντας το σεβασμό. Τους έχουν πλήρη σεβασμό ο Χάρι και η Μέγκαν. Δεν είναι φθηνοί, αλλά τους καλύτερους τους έχεις για αυτό το λόγο», επεσήμανε πηγή κοντά στην εταιρεία.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share