Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

"Την ημέρα του γάμου μου κατάλαβα ότι..." - Αποκάλυψη "βόμβα" από την Εβελίνα Παπούλια

Τι είπε η ηθοποιός;

2 Ιουνίου 2020 09:29

Η Εβελίνα Παπούλια μας συστήθηκε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Mega "Δυο ξένοι" και αγαπήθηκε αμέσως από το κοινό. Έκτοτε έχει το δικό της fan club που τη στηρίζει και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Η αγαπημένη ηθοποιός εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής DOT κι έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή που άφησε τους πάντες άφωνους. Ωστόσο, λίγο καιρό πριν μια ακόμη αποκάλυψη είχε κάνει η ηθοποιός σχετικά με την υγεία της αλλά και την κατάθλιψη που πέρασε, δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Η διάσημη ηθοποιός έχει παντρευτεί δύο φορές, από τον πρώτο της γάμο με το Γιώργο Λιάντο, απέκτησε την πανέμορφη κόρη της Αφροδίτη, ενώ δύο χρόνια μετά πήρε διαζύγιο. Ο επόμενος γάμος της με τον Παναγιώτη Κράββα το 2008 ήταν άκρως "επεισοδιακός" και ιδιαίτερος, ενώ ένα μόλις μήνα μετά ήρθε και το δεύτερο διαζύγιο της. Ας αφήσουμε όμως την ίδια να τα εξομολογηθεί καλύτερα.

«Έχω κάνει δύο γάμους, αλλά δεν κράτησαν, ήταν μπαμπ-μπαμ. Δεν το έχω. Δεν ξέρω τι μου συμβαίνει. Δεν μπορώ να σου το πω. Μπορεί να μην ήταν η κατάλληλη στιγμή ή οι κατάλληλοι άνθρωποι ή να ήμουν εγώ τόσο πολύ ανώριμη για αυτό. Δεν μπορώ να σου το εξηγήσω. Πάντως σίγουρα κάτι πάθαινα. Πνιγόμουν. Νόμιζα ότι τελείωνε η ζωή μου, ότι καταπιεζόταν η ελευθερία μου. Δεν έχω λόγια για αυτό. Χρήζει ψυχανάλυσης. Ο γάμος σαν γάμος μου αρέσει. Είναι δηλαδή κάτι που το θαυμάζω στους ανθρώπους όταν το βιώνουν. Πάντα λέω “αχ, γιατί όχι και εγώ”. Τώρα πια για να έκανα κάτι τέτοιο, νομίζω ότι θα έπρεπε να το φιλτράρω πολύ. Δεν νομίζω ότι έφταιγαν οι σύντροφοι μου και στις δύο περιπτώσεις.Θεωρώ ότι έφταιγα εγώ, γιατί εγώ πάθαινα κρίση πανικού μέσα σε αυτό».

Η Εβελίνα Παπούλια μετά από δεσμό 6 ετών, παντρεύτηκε στη Σκωτία τον σκηνοθέτη Παναγιώτη Κράββα
Λέει χαρακτηριστικά η Εβελίνα Παπούλια: «Έχω ξαναπαντρευτεί, απλά κράτησε ένα μήνα. Παντρεύτηκα στη Σκωτία μετά από έξι χρόνια. Στην ουσία ήταν κουλό. Μου είπε «θέλεις να παντρευτούμε;» και του είπα «ναι, να παντρευτούμε σε ένα κάστρο στη Σκωτία». Το τακτοποίησε και πήγα και παντρεύτηκα. Χώρισα γιατί μου βγήκε κάτι και είπα «θα ζήσω όλη μου τη ζωή με αυτά τα ελαττώματα;». Στη σχέση μου δεν υπήρχε πολύ ελευθερία. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που την αποζητώ και θέλω να την έχει και ο άλλος. Αυτό ίσως σε αυτή τη σχέση δεν υπήρχε σε αυτό τον βαθμό που το ήθελα. Μπορεί αν απλώς τα είχαμε να μην χωρίζαμε. Δεν εγγυώμαι τίποτα. Δεν μπορώ την καταπίεση. Το κομμάτι του γάμου έχει αυτό το είδος καταπίεσης της προσωπικότητας. Κάτι αλλάζει με τον γάμο που δεν μπορώ να το προσδιορίσω. Με φρίκαρε ότι θα ζούσα με αυτό τον τρόπο».

Εγώ είμαι πιο παντρεμένη με τον άλλον όταν είμαι ελεύθερη

«Μόλις τον παντρεύομαι λέω “συγγνώμη εγώ θα ζήσω με τόσα ελαττώματα;” Πριν παντρευτώ δεν με ενοχλεί τίποτα. Τώρα βέβαια έχω απομυθοποιήσει και τον γάμο. Την ώρα που παντρευόμουν κατάλαβα ότι δεν μπορώ να ζήσω με τα ελαττώματα του συντρόφου μου. Είναι λίγο σουρεαλιστικό αυτό αλλά και στους δύο γάμους συνέβη ένα γεγονός που με έκανε να πω “εγώ αυτόν δεν τον ξέρω”. Δε θεωρώ, ωστόσο, ότι ήμουν εγώ μόνο που δεν ήθελα. Πιστεύω ότι και οι άλλοι δεν ήθελαν στην πραγματικότητα. Την πρώτη μέρα του γάμου μου δεν κοιμηθήκαμε μαζί. Κυριολεκτώ. Δεν το ξανασυζητήσαμε και μετά από ένα μήνα πήραμε διαζύγιο» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με τις εξομολογήσεις της όμορφης ηθοποιού:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share