Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020

Πλάκα κάνεις: Αυτή είναι η ηλικία της Ναταλίας Γερμανού

Δε θα το περιμέναμε ποτέ

1 Ιουνίου 2020 19:49
Πλάκα κάνεις: Αυτή είναι η ηλικία της Ναταλίας Γερμανού
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Πάθαμε πλάκα, όταν μάθαμε την ηλικία της Ναταλίας Γερμανού, η οποία δε μοιάζει σε καμία περίπτωση με το νούμερο, που πρόκειται να δείτε, αλλά αντιθέτως φαίνεται κατά πολύ νεότερη.

Η Ναταλία Γερμανού, λοιπόν, θα κλείσει σε λίγες μέρες τα 55 χρόνια, αφού γεννήθηκε στην Αθήνα στις 22 Ιουνίου του 1965, κάτι που πολύ δύσκολα θα μάντευε κάποιος, αν έβλεπε πόσο fit διατηρείται, μοιάζοντας η ίδια καλύτερα από ποτέ. Είναι κόρη του δημοσιογράφου και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανού και της διαφημίστριας Εριέττας Μαυρουδή. Σε ένα αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, σχεδόν δύο ετών από την γέννησή της, οι γονείς της αποφασίζουν να λύσουν τον γάμο τους και από τότε το μεγάλωμα της Ναταλίας αναλαμβάνει η μητέρα του Φρέντυ Γερμανού και γιαγιά της Ναταλίας, Ελένη, μέχρι και την ηλικία των 18 ετών που η Ναταλία Γερμανού ενηλικιώθηκε.

Πέρασε όλα της τα μαθητικά χρόνια στη σχολή Μίνα Αηδονοπούλου και από μικρή έδειχνε μια ιδιαίτερη αγάπη στα θεωρητικά μαθήματα. Παράλληλα με το σχολείο ως παιδί παρακολουθούσε επίσης μαθήματα μπαλέτου. Γνωρίζει άπταιστα την αγγλική και πολύ καλά τη γαλλική γλώσσα. Στις 26 Οκτωβρίου του 1998 παντρεύεται σε πολύ κλειστό κύκλο φίλων και συγγενών με τον τραγουδιστή και μουσικοσυνθέτη Πέτρο Ίμβριο. Το 2002 έπειτα από κοινή απόφαση οι δυο τους χώρισαν όμως παρέμειναν καλοί φίλοι.

Αυτή είναι η ηλικία της Ναταλίας Γερμανού

Το επαγγελματικό ανεκπλήρωτο όνειρο της Ναταλίας ήταν να γίνει ηθοποιός, μία ιδέα που δεν συνάρπασε ιδιαίτερα τον πατέρα της όταν του εξέφρασε την επιθυμία της και έτσι χάρη στην παρότρυνσή του αλλά και λόγω και της ιδιαίτερης αδυναμίας που του είχε αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήματά του. Κατάφερε εν τούτοις να κάνει κάποιες έκτακτες συμμετοχές σε μερικές ελληνικές σειρές.

Από τότε, μεταπήδησε στο επάγγελμα του πατέρα της, τη δημοσιογραφία, έχοντας σήμερα την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» στον Alpha. Η ίδια έχει γράψει τους στίχους πολλών διάσημων τραγουδιών, ενώ έχει ασχοληθεί και με τη συγγραφή.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share