Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Πόσο; Αυτό είναι το ύψος της Κατερίνας Κανούργιου

Πάθαμε πλάκα

1 Ιουνίου 2020 18:24
Πόσο; Αυτό είναι το ύψος της Κατερίνας Κανούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είναι μια από τις πιο αγαπημένες και επιτυχημένες παρουσιάστριες, όπως αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης. Αυτό που δεν γνωρίζαμε όμως και πάθαμε πλάκα όταν το μάθαμε είναι... το ύψος της.

Η Κατερίνα θυμίζει μοντέλο, αφού έχει ένα καλλίγραμμο κορμί που φαντάζει δίμετρο. Και όμως! Δεν είναι τόσο ψηλή όσο νομίζαμε.

Συγκεκριμένα, έχει ύψος 1.71, αν και φαίνεται πάνω από 1.80. Δυο μέτρα μπορεί να μην είναι αλλά όπως και να έχει είναι μια κούκλα.

Κατερίνα Καινούργιου: Μια... Κατερίνα έχει γίνει ο "εφιάλτης" της

Άφωνη έμεινε η Κατερίνα Καινούργιου με τα νέα που έμαθε το πρωί της Παρασκευής (29/05). Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια του Open; Ποια είναι η... αντίστοιχη Κατερίνα που έχει γίνει ο "εφιάλτης" της;

Αναφερόμαστε φυσικά, στα νούμερα τηλεθέασης για την Πέμπτη 28 Μαΐου. Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και παρακάτω, η εκπομπή "Ευτυχείτε" δεν κατάφερε να βγει πρώτη στο γενικό πίνακα της τηλεθέασης, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει, ότι δεν ήταν καλό το ποσοστό που έκανε στο δυναμικό κοινό.

Σύμφωνα λοιπόν, με τα στοιχεία από τα μηχανάκια της Nielsen, την 1η θέση την "έπιασε" η εκπομπή του Star, με κεντρική παρουσιάστρια την Κατερίνα Καραβάτου. Η "Φωλιά των Κουκου", αποτελεί "απειλή" για την πρωινή ζώνη, καθώς πολλές φορές, σκίζει σε νούμερα τηλεθέασης.

Ειδικότερα, η εκπομπή του OPEN, σημείωσε 12.2 και βγήκε στον πίνακα, ενώ η εκπομπή του STAR σημείωσε 15.7. Δείτε τα νούμερα για τα υπόλοιπα πρωινά προγράμματα παρακάτω:

Πρωινή ζώνη

  • Open: Ευτυχείτε 12.2
  • STAR: Στην φωλιά των ΚουΚου 15.7
  • ANT1: Το πρωινό 13.1
  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 7.8
  • Mega: Mega Magazino 3.5
  • ALPHA: Εκτός γραμμής 8.2

Κατερίνα Καινούργιου: "Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός, επειδή έχω..." - Το πρόβλημα υγείας και η αποκάλυψη

Σε μια αποκάλυψη για την υγεία της είχε προχωρήσει, πριν από λίγο καιρό, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open, Κατερίνα Καινούργιου. Τι είχε αναφέρει για τη μνήμη της;

Ήταν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, όταν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια εξομολόγηση με αφορμή τα λόγια του Ορφέα Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος, μέσω skype, στην εκπομπή "Ευτυχείτε".

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει για το bullying, είπε, ότι επειδή ήθελε και η ίδια να κάνει κάτι δημιουργικό κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το έριξε στα παζλ, ενώ ακόμη ανέφερε, πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη μνήμη της και ότι ο γιατρός την έχει συμβουλέψει να κάνει κάποιες ασκήσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι να φτιάχνει και παζλ.

"Είναι πολύ δημιουργικό. Και εγώ θέλω να το ξεκινήσω. Μπήκα και παρήγγειλα παζλ αλλά κάνει 15 μέρες να έρθει γιατί αργούν τα κούριερ. Και ξέρεις τι; Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός, επειδή έχω κάποια θέματα και ξεχνάω, ότι για τη μνήμη μου, μαζί με κάποιες ασκήσεις που κάνω εντατικά, είναι ό,τι καλύτερο να φτιάχνω παζλ", είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share