Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορμάρα η Μαρία Μπεκατώρου: Δείτε την με μαγιό - Απίστευτη αλλαγή

Κούκλα όπως πάντα

1 Ιουνίου 2020 16:34
Κορμάρα η Μαρία Μπεκατώρου: Δείτε την με μαγιό - Απίστευτη αλλαγή

Η Μαρία Μπεκατώρου μας άφησε άφωνους με αυτή την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram. Η αλλαγή στο κορμί της είναι αψεγάδιαστο.

Μετά από την ανακοίνωση για την εκπομπή της, την βλέπουμε να μπαίνει για τα καλά σε καλοκαιρινό mood. Μπορεί να έβρεξε σήμερα αλλά η Μαρία φαίνεται να πήγε στην παραλία, και μας εύχεται μέσα από μια φωτογραφία με μαγιό καλό μήνα.

Δεν γνωρίζουμε με σιγουριά αν είναι τραβηγμένη από κάποια μέρα με καλύτερο καιρό ή σήμερα, μιας και τα καιρικά φαινόμενα ήταν ακραία σε όλη την χώρα. Όπως και να έχει, βλέπουμε την τρομερή αλλαγή στο σώμα της, αφού όπως και η ίδια έχει αποκαλύψει έχει χάσει πολλά κιλά. Το μαύρο ολόσωμο μαγιό αναδεικνύει τέλεια το σώμα της, και η ίδια φαίνεται πιο λαμπερή από ποτέ.

Μαρία Μπεκατώρου αποκαλύπτει- "Η άλλη Μαρία πήγε μια βόλτα..."

Η Μαρία Μπεκατώρου, η παρουσιάστρια του «Your Face Sounds Familiar Ελλάδας 5» είναι ένα πρόσωπο που απασχολεί πολύ τελευταία. Μάλιστα αισθητική είναι η αλλαγή στην εικόνα της...

Η ίδια μίλησε για τις αλλαγές που έκανε και κατάφερε πλέον να φτάσει μείον εννέα κιλά. Η εμφάνιση της έκλεψε τις εντυπώσεις στο YFSF, και τα νέα για εκείνη είναι ευχάριστα, όπως μπορείτε να διαβάσετε εδώ!

Συγκεκριμένα, η Μαρία βρέθηκε στην εκπομπή «Καλύτερα δε Γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού, όπου μίλησε για την εμφάνισή της. Η Μπεκατώρου είπε: «Η άλλη Μαρία έφυγε και δεν θέλω να ξανάρθει… Θα κρατήσω αυτή, όπως είναι, την λέχω αγαπήσει.». Μέχρι τα είκοσι μου ήμουν σε αυτά τα κιλά, μετά… δεν ήμουν χοντρή, αλλά ήμουν παραπάνω κιλά!».

Ξεχνούσε να φάει και έτσι έχασε κιλά... Η νέα της εικόνα της άρεσε και αποφάσισε πως ήθελε να χάσει κιλά και να ακολουθήσει συγκεκριμένη διατροφή. Ακόμα έκανε αναδρομή στο παρελθόν όταν προσπαθούσε να βρει νούμερο παντελονιού και άλλα πολλά που αποκαλύπτει στο παρακάτω βίντεο!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share