Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Περάσαμε δύσκολα, το παλέψαμε και..." - Ανατριχιάζουν τα λόγια του Σπύρου Παπαδόπουλου

Τι είπε ο παρουσιαστής;

1 Ιουνίου 2020 11:50

Το Σάββατο (30/05) ο Σπύρος Παπαδόπουλος επέστρεψε στο ΣΚΑΙ με την εκπομπή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" (δείτε εδώ τα νούμερα που σημείωσε) και έστειλε το πρώτο του μήνυμα μετά την πανδημία του κορωνοϊού. Μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής ανέφερε: "Περάσαμε δύσκολα, το παλέψαμε, νικήσαμε. Δεν… σηκώσαμε την κούπα, έχει πολλές “αγωνιστικές” ακόμη, αλλά πήγαμε πολύ καλά".

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής και ηθοποιός έκανε μία ιδιαίτερη αναφορά στην κατάσταση που ζήσαμε, ενώ είπε και το "ευχαριστώ" του σε γιατρούς και νοσηλευτές. Μάλιστα, η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στους ήρωες της πρώτης γραμμής που έδωσαν τα πάντα για τους πολίτες και για το λόγο αυτό, ο Σπύρος Παπαδόπουλος θέλησε να κάνει μία μικρή εισαγωγή.

Διαβάστε αναλυτικά το μήνυμα του Σπύρου Παπαδόπουλου μετά την έναρξη της εκπομπής "Στην υγειά μας ρε παιδιά" παρακάτω:

"Ελπίζουμε να είστε καλά, να προσέχετε τον εαυτό σας και τους άλλους. Και προσέχοντας τους άλλους σημαίνει να μην τους πλησιάζετε και πολύ, προσέχουμε ακόμα πολύ. Μιλάω σαν τον κύριο Τσιόδρα, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Περάσαμε δύσκολα, το παλέψαμε, νικήσαμε. Δεν… σηκώσαμε την κούπα, έχει πολλές “αγωνιστικές” ακόμη, αλλά πήγαμε πολύ καλά.

Για να φτάσουμε όμως μέχρι εδώ και επιτέλους να μπορούμε να σκάμε ένα χαμόγελο ενάντια στη θλίψη, έγιναν πολλά. Η Πολιτεία στάθηκε στο ύψος της, είχαμε κάποιους ανθρώπους που πρωτοστάτησαν, που όρθωσαν ανάστημα σε αυτή την αόρατη απειλή και χάρη σε αυτούς είμαστε όρθιοι και ακόμα χαμογελάμε.

Πρωτίστως στους γιατρούς, τους νοσηλευτές και σε όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στα νοσοκομεία και στις λοιπές θεραπευτικές μονάδες, επίσης στους αφανείς ήρωες της αλλοπρόσαλλης αυτής καθημερινότητας που περάσαμε που χάρη σε αυτούς συνέχισε ο τροχός να γυρίζει.

Εμείς, τιμώντας τον τίτλο της εκπομπής, στην υγειά μας, θέλουμε να τους πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ με τον δικό μας τρόπο, να τους αφιερώσουμε αυτή την εκπομπή ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης", είπε ο παρουσιαστής.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share