Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

«Ήμουν παντρεμένος όταν…»: Ξαφνιάζει ο Γιάννης Μπέζος

Αποκάλυψη

1 Ιουνίου 2020 11:01
«Ήμουν παντρεμένος όταν…»: Ξαφνιάζει ο Γιάννης Μπέζος
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για την γνωριμία του με την τώρα σύζυγό του, Ναταλία Τσαλίκη μίλησε ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αποκάλυψε πως όταν γνωρίστηκαν ήταν ήδη παντρεμένος με άλλη γυναίκα! Μάλιστα πρόσφατα σάλος προκλήθηκε με την συμπεριφορά του ηθοποιού, η οποία έχει σχολιαστεί αρκετές φορές!

«Γνωριστήκαμε πάνω στη δουλειά, το 1984. Και από τότε, εδώ και 28 χρόνια, είμαστε μαζί. Ήταν και παραμένει ένα πολύ γοητευτικό πλάσμα. Μια ποιοτική και πανέμορφη γυναίκα με σκέψη ισχυρή και προσωπικότητα. Όταν τη γνώρισα, ήμουν παντρεμένος. Η Ναταλία είναι ο δεύτερος γάμος μου. Με την πρώτη μου γυναίκα είχαμε παντρευτεί μικροί. Ήμασταν κάπως επιπόλαιοι. Και στα τελειώματα εκείνου του γάμου συνάντησα τη Ναταλία, με την οποία «δέθηκα» πάρα πολύ. Είναι από τους ελάχιστους ανθρώπους που επικοινωνώ πραγματικά και επί της ουσίας. Και στη ζωή και στο θέατρο», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά!

"Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους..." - Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει

Ο Γιάννης Μπέζος, πριν λίγο καιρό, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και μίλησε για τη "νέα" του ζωή μετά την καραντίνα -δείτε εδώ όσα αποκάλυψε-, ενώ αναφέρθηκε και στους ρόλους που ενσαρκώνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω."

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη συνέντευξη που έδωσε, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως αφουγκράζεται πλήρως το τι συμβαίνει κάτω από τη σκηνή και εξήγησε γιατί θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τους ρόλους που ενσαρκώνει. Τι είπε;

"Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στον χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε. Νομίζω πως οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν λίγες ώρες μαζί μας. Γιατί έχουμε να τους πούμε, μέσα από ένα έργο ή αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν" δήλωσε.

Πώς αντιδράει ο ίδιος σε μια πιθανή θεατρική αποτυχία;

"Αισθάνομαι ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου, εγώ φταίω! Εννοώ ότι για παράδειγμα φταίει ο χρόνος ή ο χώρος που δεν είναι ο κατάλληλος ή δεν ταυτίζομαι εκείνη την ώρα με τις επιθυμίες του κόσμου. Το διορθώνεις κατεβάζοντας την παράστασή σου και κάνεις την αυτοκριτική σου. Αν ήμουν στη θέση του επιχειρηματία, θα κατέβαζα πιο νωρίς τα έργα μου!

Έχω μεγαλύτερη αγωνία και άγχος όταν έχω έναν επιχειρηματία πάνω από το κεφάλι μου. Παίζουν πολλά ρόλο για την επιτυχία μιας παράστασης μεταξύ αυτών και η επικοινωνία και εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος στην επικοινωνία, δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αλλά πάντα νιώθω ότι κάτι δεν έκανα καλά εγώ. Δεν μπορεί να έχω εγώ το όνομά μου πάνω και να φταίει η ταξιθέτρια", είπε ο Γιάννης Μπέζος.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share