Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020

Εκεί κρύβεται το μεγάλο "μυστικό" για Τατιάνα Στεφανίδου και Νίκο Ευαγγελάτο! (photo)

Δείτε και τα καταλάβετε!

1 Ιουνίου 2020 09:15
Εκεί κρύβεται το μεγάλο
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Νίκος Ευαγγελάτος έχουν δημιουργήσει τον δικό τους επίγειο παράδεισο στα βόρεια προάστια της Αθήνας.

Το λαμπερό ζευγάρι ζει με τα παιδιά του σε ένα εντυπωσιακό σπίτι την Κηφισιά. Η παρουσιάστρια εξάλλου έχει μοιραστεί μαζί μας αρκετά στιγμιότυπα της οικίας μέσα από τα social media. Αγαπημένος χώρος του σπιτιού της, το υπνοδωμάτιό της.

Ευαγγελάτος Στεφανίδου μυστικό

Τα γήινα χρώματα σε συνδυασμό με αγαπημένα της σκεπάσματα κάνουν την παρουσιάστρια και τον σύζυγό της, να χαλαρώνουν στο ελάχιστο χρόνο της ημέρας τους. Η Τατιάνα Στεφανίδου στο παρελθόν είχε αποκαλύψει το δωμάτιο του σπιτιού της μέσα από μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο Instagram.

Τατιάνα Στεφανίδου: Ο τρομερός τσακωμός, η απαίτηση και ο όρος στο συμβόλαιο που κανείς δε γνώριζε!

Κι όμως, σήμερα μέσα από το Athensmagazine.gr, θα μάθετε για έναν τσακωμό αλλά και για την απαίτηση που έχει η Τατιάνα Στεφανίδου!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του "Μαζί σου", έχει μια απαίτηση και έναν όρο στο συμβόλαιο που η αλήθεια είναι ότι μας άφησε άφωνους, όπως άλλωστε και το... ύψος της που σας παρουσιάσαμε το πρωί.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, με όποιο κανάλι και να συνεργάζεται έχει όρο στο συμβόλαιό της, τους μισθούς της δημοσιογραφικής ομάδα, δηλαδή απαιτεί να πληρώνονται στην ώρα τους οι συντάκτες.

Όρος Τατιάνας Στεφανίδου

Μάλιστα, στο παρελθόν και συγκεκριμένα στο παλιό Epsilon, είχε τσακωθεί με τον ιδιοκτήτη του καναλιού επειδή η συντακτική της ομάδα είχε μείνει απλήρωτη! Σύμφωνα με τις πηγές μας, η παρουσιάστρια είχε πει στον ιδιοκτήτη πως εάν δεν πληρώσει άμεσα τη δημοσιογραφική ομάδα, θα το κάνει πρώτο θέμα στην εκπομπή της.

Βέβαια, κάτι τέτοιο δε συνέβη, αφού ο ιδιοκτήτης προχώρησε στην πληρωμή της ομάδας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share