Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη: Διαπιστώθηκε πως...

Τραγικές στιγμές!

1 Ιουνίου 2020 08:42
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μάρθα Καραγιάννη: Διαπιστώθηκε πως...
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Δύσκολες ώρες για την Μάρθα Καραγιάννη αφού νοσηλεύεται ξανά σε ιδιωτική κλινική. Όπως γράφει η Espresso και ο δημοσιογράφος, Νίκος Νικόλιζας, η μεγάλη πρωταγωνίστρια του θεάτρου και του κινηματογράφου εισήχθη σήμερα το πρωί προκειμένου να υποβληθεί σε προγραμματισμένη αφαίρεση χολής.

Θυμίζουμε πως η Μάρθα Καραγιάννη στα μέσα Φεβρουάριου εισήχθη εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική, μετά από έντονους πόνους που είχε στην κοιλιακή χώρα. Έπειτα από εξετάσεις που υποβλήθηκε, διαπιστώθηκε πρόβλημα με τη χολή, ενώ οι γιατροί της συνέστησαν άμεση αφαίρεση.

Ωστόσο, αν και όλα ήταν έτοιμα για την εγχείρηση, ο κορωνοϊός και η καραντίνα άλλαξαν τα σχέδια, με αποτέλεσμα οι γιατροί να αναβάλουν την επέμβαση, η οποία μετατέθηκε για αύριο, 2 Ιουνίου.

«Θα σε αγαπώ για πάντα»! Ξέσπασε η Μάρθα Καραγιάννη για το θάνατο του Κώστα Βουτσά! (video)

Σπάραξε η Μάρθα Καραγιάννη στο αντίο της στον Κώστα Βουτσά, λέγοντας πως «θα τον αγαπάει για πάντα». Οι δυο ηθοποιοί ήταν φίλοι επί πολλά χρόνια, ενώ είχαν πρωταγωνιστήσει και σε μερικές από τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες.

Οι δυο ηθοποιοί είχαν μια πολύ στενή φιλία και έπαιξαν σε μεγάλες ελληνικές επιτυχίες μαζί για πολλά χρόνια. Δείτε και το σπαραγμό της Ελένης Μενεγάκη.

Η ίδια μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, αποχαιρέτισε τον αγαπημένο της «Κωστάκη» και συγκλόνισε με τα λόγια της. «Λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να είμαι κοντά του να τον χαιρετίσω για τελευταία φορά. Στο καλό Κωστάκη, θα τον αγαπώ πάντα. Θα μου λείπει», δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share