Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Ντροπή σου Γιάννη Μπέζο! Τουλάχιστον εμετικός

Τι συνέβη;

31 Μαΐου 2020 20:40
Ντροπή σου Γιάννη Μπέζο! Τουλάχιστον εμετικός
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Ένα άρθρο με το οποίο επιτίθεται με έντονους χαρακτηρισμούς κατά του Γιάννη Μπέζου, φιλοξενεί γνωστή ιστοσελίδα!

Το κείμενο παραθέτει διάφορα περιστατικά κατά το οποία ο γνωστός ηθοποιός θεωρείται ότι έχει… ξεφύγει στη συμπεριφορά του, για τις οποίες κρίνεται ως ακραίος.

Αναμφίβολα ο κ. Μπέζος αποτελεί έναν από τους κορυφαίους της τέχνης του στην εποχή μας, ωστόσο το γεγονός ότι δεν θέλει «πολλά-πολλά» με τον κόσμο, έχει προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις κατά καιρούς.

Διαβάστε το δημοσίευμα παρακάτω:

«Ο Γιάννης Μπέζος θεωρείται -και δικαίως- ένας από τους πλέον σημαντικούς ηθοποιούς της γενιάς του. Είναι όμως άνθρωπος αυστηρός που δεν σηκώνει και πολλά πολλά και το έχει δηλώσει.

«Ο κόσμος δεν με παίρνει αγκαλιά. Δεν το επιτρέπω εγώ να με πάρει. Είμαι ένας δικός τους άνθρωπος, όχι για να τον πάρουν στο σπίτι, αλλά για να τους πει μια ιστορία μια φορά την εβδομάδα. Έτσι είναι η ιδιοσυγκρασία μου. Δεν πιστεύω ότι το κοινό πρέπει να είναι κοντά μου, γιατί παρακμάζουμε… γιατί σταματά να μας «θαυμάζει» και να μας παίρνει στα σοβαρά… Δεν μπορώ να χαιρετάω τη μισή Αθήνα στο δρόμο. Δεν βγάζω φωτογραφίες με τους ανθρώπους. Δεν θέλω… Προτιμώ να με έχουν στην καρδιά τους, παρά στο μαξιλάρι τους» είχε δηλώσει στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Σε μια παράστασή του λοιπόν έκανε κυριολεκτικά μια κυρία να κλαίει γιατί πήγε να τραβήξει φωτογραφία του στο τέλος της παράστασης, ενώ υποκλινόταν στο κοινό. Σύμφωνα λοιπόν με μαρτυρίες, στην απογευματινή παράσταση το θέατρο ήταν κατάμεστο από θεατές που πήγαν να παρακολουθήσουν τον Γιάννη Μπέζο ως «Φιλάργυρο» στον Εθνικό Θέατρο. Η ερμηνεία του ηθοποιού ήταν καταπληκτική και όταν έπεσε η αυλαία και βγήκαν να χαιρετίσουν το κοινό η αίθουσα σείστηκε από τα χειροκροτήματα.

Τι πραγματικά συνέβη με τον Γιάννη Μπέζο;
Όταν μάλιστα βγήκε ο πρωταγωνιστής Γιάννης Μπέζος ο ενθουσιασμός τους ήταν ακόμα μεγαλύτερος. Ο ίδιος όμως, φανερά εκνευρισμένος και αδιαφορώντας για τις επευφημίες επιτέθηκε από σκηνής σε μια κυρία που κάθονταν στο κέντρο της δεύτερης σειράς.» Γιατί φωτογραφίζετε, έ; Γιατί με φωτογραφίζετε; Απαγορεύεται, γιατί φωτογραφίζετε; Γιατί το κάνετε;». Ο ηθοποιός είχε γίνει κατακόκκινος από τα νεύρα του.

Πάγωσε αυτομάτως το κοινό. Όσοι ήταν στις μπροστινές σειρές σταμάτησαν να χειροκροτούν και άναυδοι παρακολουθούσαν την λεκτική επίθεσή του, στην κυρία η οποία είχε κυριολεκτικά παγώσει με το κινητό στο χέρι. Δίπλα της η κορούλα της φοβισμένη, την ρωτούσε γιατί το έκανε και τον εκνεύρισε.

«Τελείωσε παιδί μου η παράσταση και είπα να δείξω μια φωτογραφία στην αδελφούλα σου στο σπίτι με τους ηθοποιούς, Δεν το έκανα κατά τη διάρκεια της παράστασης για να τον ενοχλήσω» ψέλλισε η κυρία για να λάβει την υποστήριξη όλων των θεατών των γύρω σειρών που σηκώθηκαν άρον-άρον να φύγουν. Μάλιστα αποχωρώντας , κουνώντας το κεφάλι τους μονολογούσαν, κοιτώντας ο ένας τον άλλον: «Κρίμα ήταν τόσο καλός στην παράσταση, τα χάλασε όλα, κρίμα…».

Το κακό για τον ηθοποιό είναι πως η κυρία αυτή ετοιμάζεται να κινηθεί δικαστικά καθώς με την στάση του ο ηθοποιός την μείωσε τόσο απέναντι στον κόσμο αλλά κυρίως απέναντι στο παιδί της. Λογικό. Ας πρόσεχε…».

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share