Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Τρελάθηκε" ο Γιώργος Παπαδάκης - Πήρε βραβείο ως…

Θα πάθετε πλάκα!

31 Μαΐου 2020 14:57
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Απίστευτη είναι η χαρά του Γιώργου Παπαδάκη αλλά και του ANT1, καθώς ο παρουσιαστής της εκπομπής "Καλημέρα Ελλάδα" απέκτησε ένα βραβείο. Δεν φαντάζεστε...

Συγκεκριμένα, μια απροσδόκητη αναγνώριση σε διεθνή διαγωνισμό είχε ο Γιώργος Παπαδάκης ως... avatar, δηλαδή όπως εμφανίστηκε στο trailer της εκπομπής του -δείτε εδώ το βίντεο-, στην αρχή της σεζόν.

Το εντελώς διαφορετικό από τα καθιερωμένα σποτ, απέσπασε πριν από μερικές μέρες, στη Νέα Υόρκη, 2 Ασημένια Βραβεία στον 41ο Διεθνή Διαγωνισμό Telly Awards, στις κατηγορίες: TELEVISION: Best Art Direction και TELEVISION: Best Motion Graphics & Design. Το τρέιλερ αυτό δημιουργήθηκε από την In-house ομάδα δημιουργικού του Μarketing του καναλιού.

Τα Telly Awards ιδρύθηκαν το 1979 και καθιερώθηκαν ως κορυφαίος διεθνής διαγωνισμός, που επιβραβεύει τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητα της επικοινωνίας, στην τηλεόραση και σε όλες τις πλατφόρμες.

Με περισσότερες από 13.000 συμμετοχές από διακεκριμένους οργανισμούς media όπως το BBC, CBS, CNN, HBO, FOX, ESPN, Al Jazeera και άλλους, η βράβευση αυτή αποτελεί για τον ΑΝΤ1 μία εξαιρετικά σημαντική επιτυχία.

Αποκλείεται: Αυτή είναι η ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη

Πάθαμε πλάκα μόλις μάθαμε την ηλικία του Γιώργου Παπαδάκη. Πόσα κεράκια πιστεύετε, ότι έσβησε -πριν καιρό- ο παρουσιαστής του Ant1;

Πολλοί τον έχουν στο μυαλό τους για μεγάλο ηλικιακά, αφού τον βλέπουμε πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση και ειδικά στο Καλημέρα Ελλάδα, από το 1992 μέχρι και σήμερα! Ποια είναι όμως, η ηλικία του παρουσιαστή; Εσείς τι πιστεύετε; Τον κάνετε για 70 ή για 80;

Ο Γιώργος Παπαδάκης, ο οποίος έχει περάσει δύσκολες ημέρες κατά τη διάρκεια της καριέρας του (δείτε εδώ όσα αποκάλυψε σε συνέντευξή του), είναι μόλις 69 ετών μιας και είναι γεννημένος στις 04 Φεβρουαρίου του 1951. Τι και αν τον βλέπουμε στην τηλεόραση για περίπου 30 χρόνια σε καθημερινή βάση; Ο παρουσιαστής είναι νεότατος και έχει σίγουρα μπροστά του πολλά χρόνια καριέρας!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share