Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κούκλος: Δείτε πρώτη φορά το δεύτερο γιο του Νίκου Χατζηνικολάου

Τι λέτε; Μοιάζουν;

30 Μαΐου 2020 13:50
Κούκλος: Δείτε πρώτη φορά το δεύτερο γιο του Νίκου Χατζηνικολάου

O δεύτερος γιος του Νίκου Χατζηνικολάου, Κωνσταντίνος, μεγάλωσε και έγινε ένα πολύ όμορφο αγόρι. Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία του και εμείς πάθαμε πλάκα. Είναι κούκλος.

Ο κεντρικός παρουσιαστής του Ant1 -δείτε εδώ τι συμβαίνει με τη συνεργασία τους- έχει αποκτήσει από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση ένα γιο τον Πάνο. Ο Πάνος -δείτε εδώ το πρόσωπό του- ζει στο Λονδίνο και είναι σήμερα 26 ετών. Από το δεύτερο γάμο του με την Κρίστη Τσολακάκη, έχει αποκτήσει τρία παιδιά. Τον Κωνσταντίνο που γεννήθηκε το 2007, τον Αλέξανδρο που ήρθε στον κόσμο το 2009 και την Εύα που είναι γεννημένη το 2012.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου, παρά τις πολλές επαγγελματικές του υποχρεώσεις, πάντα βρίσκει χρόνο για τα παιδιά του, αλλά και τη σύζυγό του. Πριν από λίγες ημέρες, και με αφορμή την ονομαστική εορτή του γιου του, δημοσίευσε μια φωτογραφία που πραγματικά μας άφησε με το στόμα ανοικτό. Όπως θα δείτε και μόνοι σας, ο Κωνσταντίνος μοιάζει, όσον αφορά στα χαρακτηριστικά του, στον πατέρα του αλλά έχει τα ανοιχτά χρώματα της μητέρας του.

Ο περήφανος μπαμπάς, θέλησε με τη φωτογραφία να του ευχηθεί δημόσια. "Χρόνια σου πολλά Κωνσταντίνε μου. Χρόνια σου πολλά αστέρι μου", έγραψε στη λεζάντα.

Δείτε την ανάρτηση:

Αμαξάρα: Αυτό είναι το αυτοκίνητο του παρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου - Θα τρίβετε τα μάτια σας

Εσείς έχετε δει την αμαξάρα που οδηγεί ο Νίκος Χατζηνικολάου; Θα μείνετε άφωνοι μόλις δείτε φωτογραφίες, που "εντόπισε" το Athensmagazine.gr.

Άφωνοι μείναμε, όταν ανακαλύψαμε το αμάξι που κυκλοφορεί ο πετυχημένος δημοσιογράφος του Ant1. Ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν κάνει συμβιβασμούς. Απαιτεί το καλύτερο και το ακριβότερο, όπως είναι και το σπίτι που μένει με την οικογένειά του στην Εκάλη.

Πριν καιρό, ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε να οδηγεί ένα Volvo XC90 μαύρο, το οποίο και είναι πανάκριβο. Είμαστε σίγουροι, ότι θα το θέλετε κι εσείς. Δείτε το και μόνοι σας παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share