Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Κλάμα: Ο Έκτορας Μποτρίνι θυμήθηκε μία από τις πιο επικές επισκέψεις του σε κουζίνα

Κορυφαίο επεισόδιο

29 Μαΐου 2020 16:53
Κλάμα: Ο Έκτορας Μποτρίνι θυμήθηκε μία από τις πιο επικές επισκέψεις του σε κουζίνα
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ο Έκτορας Μποτρίνι θυμάται μέσω Instagram αρκετές φορές τις επισκέψεις του σε κουζίνες για την εκπομπή «Εφιάλτης στην Κουζίνα», που είχε ξεχωρίσει μεταξύ άλλων μαγειρικών εκείνη την εποχή, αφού δεν... χορταίναμε να βλέπουμε τις τραγελαφικές καταστάσεις που έβρισκε, ενώ πρόσφατα έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για την κρίση στην εστίαση.

Σε μία από αυτές, ο διάσημος σεφ είχε επισκεφθεί μια παραδοσιακή ταβέρνα, όπου τα δύο ζευγάρια που το «έτρεχαν», τσακώνονταν συνεχώς, κάτι που έκανε πολύ πιο δύσκολο το έργο του, έχοντας να αντιμετωπίσει και, κυρίως, να πείσει «εκρηκτικούς» χαρακτήρες.

Από αυτούς, πάντως, αν κάποιος θυμόμαστε, αυτός είναι ο σερβιτόρος, που... έτρωγε το φαγητό του και με το παραπάνω. Σε αρκετά σημεία εκείνης της εκπομπής φαίνεται να τρώει αρκετές φορές και, μάλιστα, από τα πιάτα των ίδιων των πελατών.

Ο ίδιος πρόβαλε τη δικαιολογία, ότι ήταν... δοκιμαστής, για να δει αν το φαγητό που σερβίρεται είναι καλό, ή πρέπει να επιστρέψει. Αν και το φαγητό, βέβαια, είχε φανερά προβλήματα, δε γύρισε ποτέ κάποιο, κάτι που μάλλον καταρρίπτει τη δικαιολογία του.

Δείτε την ιστορία του Έκτορα Μποτρίνι στο Instagram:

Δείτε το επεισόδιο:

Βόμβα στον Alpha: Και δεύτερο ριάλιτι που θα χτυπήσει 70% τηλεθέαση

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι αλλαγές στο πρόγραμμα του Alpha τη σεζόν που μας έρχεται. Το κανάλι της Κάντζας μέχρι πέρσι πάλευε για την πρωτιά στις προτιμήσεις του κοινού αλλά φέτος τα πράγματα έχουν αλλάξει.

Ο Alpha είναι λίγο πάνω από το ψυχολογικό όριο του 10% κάθε εβδομάδα, αρκετά πίσω από τον ανταγωνισμό. Αυτό όπως είναι λογικό θα φέρει και σημαντικές αλλαγές στο πρόγραμμα της επόμενης σεζόν.

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και αρκετό, ο Alpha θα συμπεριλάβει στο πρόγραμμα της ερχόμενης σεζόν το «The Bachelor». Πρόκειται για ριάλιτι σχέσεων όπου ένας άνδρας θα πρέπει να διαλέξει τη γυναίκα με την οποία θα μείνει τελικά μαζί.

Ωστόσο όπως φαίνεται ο προγραμματισμός του καναλιού δε θα μείνει εκεί. Όπως αναφέρει η «Realife» ο Alpha σχεδιάζει να εντάξει στο πρόγραμμά του και δεύτερο ριάλιτι. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα πρόκειται για μαγειρικό ριάλιτι με τον Έκτορα Μποτρίνι.

Παρά το γεγονός ότι υπήρξε σκέψη για αναβίωση του «Εφιάλτης στην Κουζίνα», ωστόσο ίσως επιλεγεί άλλο σόου με λιγότερη ένταση. Όπως αναφέρει η εφημερίδα την παραγωγή του νέου σόου έχει αναλάβει η «Green Pixel», κοινή εταιρεία παραγωγής Alpha και Star.

Το μαγειρικό ριάλιτι προορίζεται για το πρώτο μισό της σεζόν. Στόχος των ανθρώπων του Alpha είναι να μην συμπέσει με το «MasterChef» που θα βρίσκεται και πάλι στο πρόγραμμα του Star από το δεύτερο μισό της επόμενης σεζόν.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share