Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

«Σεισμός» στο Buckingham: Ώρες τρόμου για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι

Τι συμβαίνει;

29 Μαΐου 2020 15:31
«Σεισμός» στο Buckingham: Ώρες τρόμου για Μέγκαν Μαρκλ και Πρίγκιπα Χάρι
Από Ραφαήλ Αλαγάς

«Σεισμός» χτυπά το Buckingham, με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον Πρίγκιπα Χάρι να φαίνεται πως περνούν στιγμές τρόμου στην προσπάθεια να συνηθίσουν την νέα τους ζωή στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι νιώθει ενοχλημένο, όπως μεταδίδεται από ξένα Μέσα Ενημέρωσης, καθώς αισθάνεται την ιδιωτικότητά του να παραβιάζεται και να απειλείται από την παρουσία drones, δείχνοντας πως δεν ησυχάζουν με τίποτα.

Οι δυο τους έχουν εγκατασταθεί εδώ και περίπου δύο μήνες στην Καλιφόρνια, έχοντας παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα, αλλά η νέα πραγματικότητα, όπως τη μεταφέρει το «Daily Beast», δεν είναι δα και ρόδινη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της 27ης Μαΐου, drones πετούν πάνω από την νέα οικία τους, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ σε λεπτομέρειες, από τις 9 Μαΐου κι έπειτα.

Το περιστατικό αυτό έχει συμβεί συνολικά πέντε φορές, με τελευταία την 25η Μαΐου. Σε μία από τις περιπτώσεις, μάλιστα, οι Σάσεξ ήταν στην πισίνα με τον γιο τους, Άρτσι, βλέποντας ξαφνικά drones από πάνω τους, τα οποία και προσπαθούσαν να «συλλάβουν» σπάνιες τους στιγμές.

«Ο τρόμος είναι αληθινός»

Ο τρόμος, μάλιστα, φαίνεται πως είναι αληθινός, με έναν εκπρόσωπο της τοπικής Αστυνομίας να επιβεβαιώνει τα συμβάντα. «Τα βλέπουν να τους πλησιάζουν και θεωρούν, ότι ελέγχονται από φωτογράφους, και δεν νομίζω ότι πρόκειται για απλές εικασίες. Η Μέγκαν, μάλιστα, δέχθηκε ρατσιστικές απειλές στο γάμο της», αναφέρει ο ίδιος.

Σχετικά με την ανησυχία του ζευγαριού, αναφέρει πως «φανταστείτε να το βιώνατε εσείς. Να βλέπετε drones στα 6 μέτρα πάνω από το κεφάλι σας, την ώρα που παίζετε με τον γιο σας».

Μια πηγή κοντινή στους Χάρι και Μέγκαν, μάλιστα, αναφέρει πως το πρώην πριγκιπικό ζεύγος έχει να αντιμετωπίσει μια αληθινή εισβολή του Τύπου στο σπίτι του, από τη στιγμή που αποφάσισαν να αφήσουν τη Βρετανία. Είναι αλήθεια, ότι παρακολουθούνται διαρκώς από παπαράτσι, αλλά η υπόθεση αυτή των drones θεωρείτο για τους ίδιους πολύ πιο επικίνδυνη και σοκαριστική.

Η ίδια πηγή, που χαρακτηρίζεται ως φίλος τους, έχει μεγάλο σεβασμό για τους ίδιους. «Ο κόσμος, πολλές φορές, ξεχνά πως κι εκείνοι είναι απλοί άνθρωποι. Έχουν δημιουργήσει μια αληθινή οικογένεια. Δε ζητούν κάποια ιδιαίτερη μεταχείριση, αλλά απλά την ασφάλεια, που όλοι δικαιούμαστε», επεσήμανε στις δηλώσεις του.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share