Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Σοκ στη βασιλική οικογένεια: Χωριστές ζωές για Βασίλισσα Σοφία και Χουάν Κάρλος

Η κίνηση του Βασιλιά το έδειξε

29 Μαΐου 2020 14:52
Σοκ στη βασιλική οικογένεια: Χωριστές ζωές για Βασίλισσα Σοφία και Χουάν Κάρλος
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Σοκ φέρνει στην Ισπανία και τη βασιλική οικογένεια της μια είδηση για τον παραιτηθέντα Βασιλιά Χουάν Κάρλος, ο οποίος προχώρησε σε μια πράξη, που δείχνει πως ενδεχομένως θα ζήσει χωριστή ζωή με τη Βασίλισσα Σοφία, αποχωρώντας από το παλάτι.

Το ζευγάρι ετοιμάζει, μετά την καραντίνα, να αφήσει τη Μαδρίτη, εισερχόμενο στα τελευταία χρόνια της ζωής του, με τη Σοφία μάλιστα ήδη να έχει ξεχωρίσει το μέρος, όπου θέλει να τα περάσει. Ο Χουάν Κάρλος, όμως, προχώρησε σε μια κίνηση, η οποία δείχνει πως θα βρίσκεται... πολλά χιλιόμετρα μακριά της.

Όλα αυτά έρχονται σε μια πολύ δύσκολη εποχή για τον ίδιο, αφού πρόσφατα αποκαλύφθηκε ένα πρωτοφανές σκάνδαλο για συνεργασία του με Σαουδάραβες, η οποία απέφερε ένα κέρδος 100 εκατομμυρίων ευρώ από υπεξαίρεση χρημάτων, με «μπροστινή» μια φιλανθρωπική οργάνωση στην Ελβετία, για την οποία σας έχει ενημερώσει ξανά το Athensmagazine.gr.

Κάπως έτσι, οι σχέσεις του με τον νυν Βασιλιά Φελίπε έχουν έρθει επί της ουσίας σε ρήξη, αφού η κρίση αυτή έπιασε και τον γιο του. Ο τελευταίος, πάντως, αποφάσισε να σταματήσει άμεσα την ετήσια επιχορήγησή του, των 200.000 ευρώ, μαζί με την αποχώρηση από την κληρονομιά του, σε μια ένδειξη διαφάνειας και άγνοιας όσων είχε κάνει ο Χουάν Κάρλος.

Ο Χουάν Κάρλος, λοιπόν, βλέπει πως το... κλίμα δεν τον σηκώνει, με αποτέλεσμα να ψάχνει τον τόπο, όπου θα βρεθεί για τα υπόλοιπα χρόνια του. Φαίνεται, δε, ότι βρήκε τον παράδεισό του.

Σε αντίθεση με τη Μαγιόρκα της Σοφίας, ωστόσο, ο πρώην Βασιλιάς μάλλον έχει αποφασίσει να μείνει στη Δομινικανή Δημοκρατία, εκεί όπου μένει ένας εκ των καλύτερων φίλων του, ο Πέπε Φανχούλ. Ο τελευταίος είναι ιδιοκτήτης ενός από εξαιρετικά πολυτελούς οικήματος, όπου ο Βασιλιάς θα μπορέσει να βιώσει στιγμές χαλάρωσης.

Κάτι τέτοιο, όμως, δεν είναι και δεδομένο. Το παλάτι δεν επιβεβαιώνει καμία μετακόμιση στη Δομινικανή Δημοκρατία και, σύμφωνα με έτερες πληροφορίες, θα μπορούσε να ζήσει ακόμη και στην Καραϊβική, όπου έχει πραγματοποιήσει, μάλιστα, ορισμένες επενδύσεις ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ.

Σε κάθε περίπτωση, ο Χουάν Κάρλος μάλλον θέλει να πάει κάπου μακριά από τη Σοφία... όπου κι αν είναι αυτό το μέρος που θα επιλέξει.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share