Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

"Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους..." - Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει

Τι είπε ο ηθοποιός;

29 Μαΐου 2020 14:50

Ο Γιάννης Μπέζος, πριν λίγο καιρό, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή "Μεσάνυχτα" και μίλησε για τη "νέα" του ζωή μετά την καραντίνα -δείτε εδώ όσα αποκάλυψε-, ενώ αναφέρθηκε και στους ρόλους που ενσαρκώνει, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω."

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια στη συνέντευξη που έδωσε, ο ηθοποιός παραδέχθηκε πως αφουγκράζεται πλήρως το τι συμβαίνει κάτω από τη σκηνή και εξήγησε γιατί θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο από τους ρόλους που ενσαρκώνει. Τι είπε;

"Δεν μπαίνω σε κανέναν ρόλο ποτέ, θεωρώ τον εαυτό μου καλύτερο από τους ρόλους που κάνω. Οι θεατές δεν έρχονται να δουν τον ρόλο, αλλά εμένα να παίζω. Κανείς δεν ασχολείται με τους ρόλους. Αυτά είναι κλισέ που τα χρησιμοποιούμε στον χώρο μας για να εντυπωσιάζουμε. Νομίζω πως οι θεατές έρχονται για να μοιραστούν λίγες ώρες μαζί μας. Γιατί έχουμε να τους πούμε, μέσα από ένα έργο ή αν δεν έχουμε κάτι να τους πούμε, απογοητεύονται και φεύγουν" δήλωσε.

Πώς αντιδράει ο ίδιος σε μια πιθανή θεατρική αποτυχία;

"Αισθάνομαι ότι δεν έκανα καλά τη δουλειά μου, εγώ φταίω! Εννοώ ότι για παράδειγμα φταίει ο χρόνος ή ο χώρος που δεν είναι ο κατάλληλος ή δεν ταυτίζομαι εκείνη την ώρα με τις επιθυμίες του κόσμου. Το διορθώνεις κατεβάζοντας την παράστασή σου και κάνεις την αυτοκριτική σου. Αν ήμουν στη θέση του επιχειρηματία, θα κατέβαζα πιο νωρίς τα έργα μου!

Έχω μεγαλύτερη αγωνία και άγχος όταν έχω έναν επιχειρηματία πάνω από το κεφάλι μου. Παίζουν πολλά ρόλο για την επιτυχία μιας παράστασης μεταξύ αυτών και η επικοινωνία και εγώ είμαι ο πλέον ακατάλληλος άνθρωπος στην επικοινωνία, δεν έχω καμία σχέση με αυτά. Αλλά πάντα νιώθω ότι κάτι δεν έκανα καλά εγώ. Δεν μπορεί να έχω εγώ το όνομά μου πάνω και να φταίει η ταξιθέτρια", είπε ο Γιάννης Μπέζος.

"Πιστεύω ότι είναι αυτοκτονία..." - Σοκάρει ο Γιάννης Μπέζος

Ο Γιάννης Μπέζος αποκαλύπτει όλα όσα του είχε πει ο Μίνωας Κυριακού, σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Μέσα σε όλα ανέφερε χαρακτηριστικά, "Ήταν πολύ φίλος μου και κάναμε και παρέα, τον εκτιμούσα πάρα πολύ και αυτός το ίδιο". Τι ήταν όμως αυτό για το οποίο τον είχε συμβουλέψει; Διαβάστε περισσότερα για τον Γιάννη Μπέζο στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share