Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον νέο σκύλο που πήρε - Είναι μια γλύκα

Υπέροχο!

29 Μαΐου 2020 07:44
Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε για πρώτη φορά τον νέο σκύλο που πήρε - Είναι μια γλύκα
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Τατιάνα Στεφανίδου: Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ είναι φιλόζωη και δεν μας το έχει κρύψει ποτέ. Συχνά πυκνά ποστάρει φωτογραφίες με αγαπημένα της κατοικίδια αφού δεν έχει μόνο ένα. Το νέο της κατοικίδιο είναι ένα μικρό σκυλάκι σκέτη γλύκα!

Μάλιστα πριν 2 μέρες η Τατιάνα Στεφανίδου πόσταρε μια νέα φωτογραφία που παρουσίασε το σκυλάκι στους διαδικτυακούς της φίλους, την ίδια ώρα που το τηλεοπτικό της μέλλον παραμένει αβέβαιο. "Καλημέρα σε όλους! Μην ξεχνάτε ότι το χαμόγελο είναι... στάση ζωής! Ένα χαμόγελο εκτός από εσάς μπορεί να «φωτίσει» και όσους έχετε κοντά σας", έγραψε χαρακτηριστικά.

Τατιάνα Στεφανίδου: Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε:

Η κουζίνα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου θα σας "τρελάνει" - Μείναμε άφωνοι με τις καρέκλες της

Η Τατιάνα Στεφανίδου δημοσίευσε νέες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την κουζίνα του σπιτιού της και οι διάφανες καρέκλες πρόκειται να σας "τρελάνουν". Είναι πολύ στιλάτες και νεανικές.

Μπορεί η παρουσιάστρια να έχει ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα,όπως και ο Νίκος Ευαγγελάτος, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο για να αφιερώνει σε εκείνη και στην οικογένειά της. Ειδικά, τις καθημερινές που είναι πιο χαλαρή από τις δουλειές της... δείτε την κουζίνα της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου στο Youweekly.gr

Τατιάνα Στεφανίδου: Ψηλή δεν την λες - Αυτό είναι το ύψος της!

Μπορεί πολλοί να την έχουμε για αρκετά ψηλή αλλά η Τατιάνα Στεφανίδου δεν είναι αυτό που δείχνει;

Ως γνωστόν η παρουσιάστρια του ΣΚΑΙ, η οποία ετοιμάζεται να μετακινηθεί σ' άλλο κανάλι μετά το καλοκαίρι, είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ευαγγελάτο και έχουν μια ευτυχισμένη οικογένεια!

Επειδή δίπλα στον σύζυγό της δεν υπάρχει κάποια... αισθητή διαφορά ύψους όλοι την είχαμε για αρκετά ψηλή γυναίκα! Ωστόσο αυτό δεν ισχύει. Όχι ότι την λες κοντή αλλά βλέποντας τον κόσμο από τα 1,71 εκατοστά δεν την λες και... Φασούλα!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share