Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Χαμός στο Buckingham: Σοβαρό πρόβλημα για την Κέιτ Μίντλετον

Τι συμβαίνει με την Πριγκίπισσα;

28 Μαΐου 2020 15:38
Χαμός στο Buckingham: Σοβαρό πρόβλημα για την Κέιτ Μίντλετον
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Χαμός επικρατεί στο Buckingham τις τελευταίες ώρες, με ένα δημοσίευμα να βάζει «φωτιά» για την φυσική κατάσταση της Κέιτ Μίντλετον και να δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα στο παλάτι.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Tatler», η Κέιτ είναι εξαντλημένη, καθώς μετά την αποχώρηση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, έχει αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες, με αποτέλεσμα η Μίντλετον και ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ να τοποθετηθούν για το ζήτημα, ενώ ζει και για άλλους λόγους στιγμές αγωνίας.

Το δημοσίευμα αυτό, πάντως, ήταν αρκετό για να προκαλέσει ανησυχία στους οπαδούς της Κέιτ. Στον τίτλο της, πάντως, το «Tatler» την αποκαλεί φανταστική και, στη συνέχεια, κάνει λόγο για την κρίση που υπάρχει στην οικογένεια, καθώς έπρεπε να χειριστεί το βάρος της παραίτησης του ζευγαριού του Σάσεξ.

Κάπως έτσι, το περιοδικό κατέληξε στο συμπέρασμα για μια εξουθενωμένη Πριγκίπισσα, χαρακτηρίζοντας ως «εγωιστές» τον Χάρι και τη Μέγκαν, που παράτησαν τα δικά τους καθήκοντα, με αποτέλεσμα η Κέιτ να «παγιδευτεί σε έναν τεράστιο όγκο από δουλειές που έπρεπε να κάνει μόνη της, τη στιγμή που ήθελαν να αφοσιωθούν στο ρόλο τους ως γονείς».

Το αποτέλεσμα όλων αυτών ήταν την Τετάρτη (27/5) το ζεύγος να εκδώσει ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται πως το δημοσίευμα παρουσιάζει πολλές ανακρίβειες και ψευδείς ειδήσεις, χωρίς να έχει υπάρξει πρώτα διασταύρωση από το παλάτι. Από την πλευρά του, το «Tatler» υποστήριξε το δημοσιογράφο του, Άντι Πάστερνακ, για τις πηγές πληροφόρησής του.

«Σεισμός» στο Buckingham: Ραγδαίες αλλαγές στις σχέσεις Ουίλιαμ και Χάρι

«Σεισμός» επικρατεί στο Buckingham, με τις σχέσεις των Πριγκίπων Ουίλιαμ και Χάρι να αλλάζουν ραγδαία, λίγο καιρό μετά την αποχώρηση του δεύτερου με τη Μέγκαν Μαρκλ από το παλάτι, μένοντας τώρα σε μια υπερπολυτελή βίλα στην νέα τους κατοικία στο Λος Άντζελες.

Μετά τις εντάσεις μεταξύ των δύο πλευρών, που προέκυψαν από τη διαφωνία του Ουίλιαμ για την αποχώρηση, οι δυο τους φαίνεται να τα πηγαίνουν πολύ καλύτερα, σύμφωνα με την ειδικό στις βασιλικές οικογένειες, Κέιτι Νικόλ.

Η ειδικός αναφέρει, ότι περνούν μια ευχάριστη περίοδο μεταξύ τους, έχοντας επιτύχει την εκ νέου συμφιλίωσή τους και αφορμή στάθηκαν τα γενέθλια του Άρτσι, ώστε να έρθουν πιο κοντά, με τον γιο του Χάρι και της Μέγκαν να κλείνει προ ημερών το πρώτο του έτος.

«Ήταν η κατάλληλη στιγμή και για τους δυο τους»

Η Νικόλ συνεχίζει, λέγοντας πως «υπήρξαν σίγουρα εντάσεις μεταξύ τους, αλλά έχει βελτιωθεί η κατάσταση και πάνε πολύ καλύτερα τα πράγματα ανάμεσα στον Ουίλιαμ και τον Χάρι, που μιλάνε κάθε μέρα. Επικοινωνούν με βιντεοσυνομιλίες, έχουν γιορτάσει αρκετά γενέθλια μαζί και θεωρώ, ότι τα προβλήματα υγείας του Καρόλου, που είχε κορωνοϊό, τους έφεραν πολύ κοντά».

Κάπως έτσι, όπως η ίδια μεταδίδει, οι δύο Πρίγκιπες δε σταματούν να μιλούν και ήταν η κατάλληλη στιγμή να γίνει αυτό.

Κάτι τέτοιο, βέβαια, δε συμβαίνει ακόμη με τη Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον, αν και οι δύο γυναίκες έχουν μαλακώσει μεταξύ τους. «Υπάρχει μια εκτόνωση της κατάστασης, σίγουρα, και ίσως οι δυο τους σιγά σιγά να καταλαβαίνουν, ότι όλα όσα έγιναν, ανήκουν στο παρελθόν. Οι Σάσεξ κάνουν ελεύθεροι τη ζωή τους και οι Κέιμπριτζ συνεχίζουν τη δική τους, χωρίς αλλαγές και δράματα. Θεωρώ, ότι ο Χάρι και η Μέγκαν λείπουν από τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, πάντως, αλλά σίγουρα αυτός που θα ήθελαν πολύ στη ζωή τους, είναι ο Χάρι», είπε στο τέλος η Νικόλ.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share