Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις: Αποχωρεί από το παλάτι η Βασίλισσα Σοφία

Τι συνέβη;

28 Μαΐου 2020 15:11
Ραγδαίες εξελίξεις: Αποχωρεί από το παλάτι η Βασίλισσα Σοφία
Από Ραφαήλ Αλαγάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο παλάτι της Ισπανίας, με τη Βασίλισσα Σοφία να ετοιμάζει, μάλιστα, την αποχώρησή της, αφού δε μοιάζει να περνά τις πιο ευχάριστες μέρες στη διάρκεια της καραντίνας.

Πηγές από τη Μαδρίτη αναφέρουν, ότι η Βασίλισσα θα μπορούσε άμεσα να αναχωρήσει, ώστε να βρεθεί σε ένα μέρος, όπου θα περάσει ορισμένες στιγμές ησυχίας, μετά την κρίση που υπάρχει στην οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, η Σοφία σχεδιάζει να πάει στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα, μια από τις αγαπημένες της περιοχές. Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται σύντομα να τη δούμε να περνά εκεί τις ημέρες της, λίγο μετά τη μεγάλη κρίση που έφερε στην Ισπανία ο κορωνοϊός.

Ο λόγος που θέλει να φύγει τόσο γρήγορα

Στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, πάντως, είναι έντονη η απορία για το λόγο, που θέλει να φύγει η Σοφία τόσο γρήγορα από το παλάτι και να βρεθεί στη Μαγιόρκα.

Η ίδια θέλει να είναι η πρώτη που φτάνει στο μέρος από όσους διάσημους υπάρχουν στην χώρα και, παράλληλα, θέλει πολύ να περάσει στιγμές με την οικογένειά της, ούσα σε πολύ στενή επαφή τελευταία με την Πριγκίπισσα Ειρήνη. Η ηρεμία που προσφέρει η Μαγιόρκα, άλλωστε, είναι ένας από τους λόγους να την επισκεφθείς, ιδιαίτερα αν έχεις... τον παρά σου.

Προς το παρόν, βέβαια, δεν υπάρχουν ακόμη ξεκάθαρες ημερομηνίες για την αναχώρησή της, όπως και για τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας, κάτι που φυσικά οφείλεται στην κρίση της πανδημίας. Και η Σοφία, άλλωστε, δεν μπορεί ακόμη να φύγει λόγω των μέτρων περιορισμού.

Όταν, βέβαια, επιτραπεί κάτι τέτοιο, δεν αποκλείεται η Σοφία να πάει... μόνιμα στη Μαγιόρκα, ώστε να περάσει εκεί τις υπόλοιπες στιγμές της σύνταξής της, μιας και δεν είναι εκείνη πια στο θρόνο, αλλά ο γιος της Φελίπε με τη Λετίθια.

Οι αρμοδιότητές της, άλλωστε, κάθε μέρα και λιγοστεύουν, με αποτέλεσμα να μην έχει ίσως νόημα για την ίδια να μείνει και να σκέφτεται τη μόνιμη διαμονή στη Μαγιόρκα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share