Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η ηλικία του - Θα μείνετε άναυδοι

Πόσο τον κάνετε;

28 Μαΐου 2020 13:33
Μιχάλης Χατζηγιάννης: Αυτή είναι η ηλικία του - Θα μείνετε άναυδοι

Γνωρίζετε την ηλικία του Μιχάλη Χατζηγιάννη; Το Athensmagazine.gr τη βρήκε και σας την αποκαλύπτει παρακάτω, μαζί με όσα δεν ξέρατε για τον αγαπημένο τραγουδιστή και σύντροφο της Ζέτας Μακρυπούλια.

Πόσο ετών πιστεύετε ότι είναι, από που κατάγεται, τι έχει τελειώσει και ποια ήταν τα πρώτα του βήματα; Παρακάτω, θα μάθετε τα πάντα.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, -ο οποίος έχει περάσει δύσκολες στιγμές- γεννήθηκε στη Λευκωσία της Κύπρου στις 5 Νοεμβρίου το 1978. Αυτό σημαίνει, ότι έχει κλείσει τα 42. Η καταγωγή του είναι από την Κερύνεια. Σπούδασε Μουσική στο Εθνικό Ωδείο Κύπρου, ενώ είναι απόφοιτος της Μουσικής Ακαδημίας Λονδίνου (Royal College of London) με δίπλωμα πιάνου, πτυχίο κιθάρας και ανώτατων θεωρητικών μαθημάτων.

Το 1994 πήρε μέρος στον διαγωνισμό ταλέντων "Αφετηρίες" που προβλήθηκε στο ΡΙΚ. Επίσης, την ίδια χρονιά, συμμετείχε στον Παγκύπριο Διαγωνισμό Τραγουδιού με το τραγούδι "Η Δική μου Ιστορία" όπου και πήρε το πρώτο βραβείο. Έπειτα κυκλοφόρησε στην Κύπρο τρεις πλατινένιους δίσκους: "Σενάριο" (1995), "Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης τραγουδά Δώρο Γεωργιάδη" (1997), "Επαφή" (1998). Παράλληλα με τη δισκογραφία συμμετείχε στην μουσική παραγωγή του Σταύρου Σιδερά "Πυγμαλίων".

Τον Μάιο του 1998 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, συνθέτοντας και ερμηνεύοντας το τραγούδι "Γέννεσις", αποσπώντας εξαιρετικές κριτικές.

Στην Αθήνα γνωρίστηκε με τον συνθέτη Γιώργο Χατζηνάσιο και επιλέχθηκε να τραγουδήσει στο άλμπουμ "Άγγιγμα Ψυχής" που περιέχει την μουσική και τα τραγούδια της τηλεοπτικής σειράς του ANT1 και κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 1998. Ο δίσκος έγινε πλατινένιος.

Προσωπική ζωή

Από το 2004 έως το 2009 ο Χατζηγιάννης είχε σχέση με την Κύπρια τραγουδίστρια Δέσποινα Ολυμπίου. Από το 2010 έως σήμερα έχει σχέση με την ηθοποιό και παρουσιάστρια Ζέτα Μακρυπούλια, με την οποία και συζεί σε ένα πανέμορφο σπίτι -δείτε εδώ τη θέα από το σπίτι τους-.

Ζέτα Μακρυπούλια: Κοιμήθηκε χώρια από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το βράδυ της Πέμπτης η Ζέτα Μακρυπούλια όπως φαίνεται το πέρασε χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αφού στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φαίνεται να ποζάρουν στο πλευρό της δυο καλές της φίλες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συχνά, πλέον, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share