Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Αθηνά Ωνάση: “Με έβαζε να κάνω σeξ με τους φίλους του”! Σοκαριστική αποκάλυψη για τον πρώην της!

Απίστευτες αποκαλύψεις!

28 Μαΐου 2020 11:55
Αθηνά Ωνάση: “Με έβαζε να κάνω σeξ με τους φίλους του”! Σοκαριστική αποκάλυψη για τον πρώην της!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του Αλέξη Μανθεάκη, επί χρόνια στενού συνεργάτη της χρυσής κληρονόμου, με τίτλο « Athina Onassis, The Red File», μπορεί κανείς να διαβάσει τις πικάντικες αποκαλύψεις του πρώην call girl, με το οποίο ο Αλβάρο διατηρούσε σχέση τα 8 από τα συνολικά 11 χρόνια του γάμου του με την Αθηνά. Αποκαλύψεις που τελικά βοήθησαν την Αθηνά Ωνάση να αποφύγει τις αξιώσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων που προέβαλε ο πρώην πλέον σύζυγός της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Λοιπόν», η Νίκι Τ., της οποίας το επίθετο δεν έχει δημοσιευθεί, ισχυρίζεται ότι γνώρισε τον Αλβάρο τον Ιανουάριο του 2006, όταν εκείνη εργαζόταν ως συνοδός πολυτελείας. Εκείνος της συστήθηκε με το όνομα «Ρομέ», αφού δεν ήθελε να αποκαλυφθεί η ταυτότητά του. «Τον γνώρισα την περίοδο που εργαζόμουν ως call girl. Δεν ήξερα ποιος ήταν. Είχα ακουστά την οικογένεια Ωνάση, αλλά τίποτα για τον Ντόντα». Η ίδια αναφέρει μάλιστα ότι χρειάστηκε μία πενταετία προκειμένου να αντιληφθεί με ποιον στ’ αλήθεια μοιραζόταν το κρεβάτι αλλά και τη ζωή της. «Ήταν το 2011, όταν παρακολουθούσα στην τηλεόραση ιππικούς αγώνες και ανάμεσα σε άλλους Βραζιλιάνους ιππείς αναγνώρισα τον Ντόντα. Μετά από αυτό τον ενημέρωσα ότι ήξερα πλέον ποιος είναι, αλλά τον διαβεβαίωσα ότι τίποτα δεν θα άλλαζε ανάμεσά μας. Τότε ξεκινήσαμε και τα κοινά ταξίδια. Τον ακολούθησα στο Ρίο για να παραβρεθώ στο Athina Onassis Horse Show. Σιγά-σιγά εκείνος άρχισε να μου εμπιστεύεται πολλά οικογενειακά μυστικά, για παράδειγμα, τους λόγους που η Αθηνά δεν μιλούσε πλέον με τον πατέρα της, Τιερί Ρουσέλ». Τι κι αν χώρισαν η Αθηνά Ωνάση έχει βρει καινούριο έρωτα!

Παράλληλα με τον παράνομο δεσμό της με τον Αλβάρο διατηρούσε κι άλλες σχέσεις – ακόμα και με φίλους αλλά και συναθλητές του Ντόντα, τους οποίους συναντούσε στα ιππικά σόου. «Συνέχισα να βλέπω τον Ντόντα έως τον Ιούνιο του 2014, όταν συναντηθήκαμε στο Σεν Τροπέ για τους αγώνες Athina Onassis Horse Show. Αυτή ήταν και η τελευταία φορά που τον είδα. Στο τελευταίο βραδινό ραντεβού μας είχαμε μια έντονη λογομαχία στο αυτοκίνητο. Έπειτα από αυτόν τον καβγά μας πήρε την απόφαση να τελειώσει μαζί μου. Του ξεκαθάρισα ότι δεν θα συνέχιζα να ήμουν το παιχνιδάκι του. Απαίτησα να είναι ειλικρινής και τίμιος απέναντί μου, όπως ακριβώς υπήρξα κι εγώ. Θύμωσα πολύ και ακόμη περισσότερο όταν λίγες εβδομάδες αργότερα επικοινώνησαν μαζί μου οι δικηγόροι του προκειμένου να διασφαλίσει έτσι τη σιωπή μου και να προστατέψει την ηρεμία της ιδιωτικής ζωής του».

«Πλήρωνε για να κάνω σeξ με φίλους του»

Μιλώντας στον κ. Μανθεάκη, η συνοδός πολυτελείας τού αποκάλυψε τα πάντα: Από τις ακριβείς ημερομηνίες των ταξιδιών που πραγματοποιούσαν, τα ονόματα των ξενοδοχείων όπου διέμεναν, μέχρι και την ταυτότητα των φίλων του με τους οποίους συνευρισκόταν τακτικά. Επιπλέον, αποκάλυψε τη διαστροφή του Ντόντα να τη βάζει να κάνει σεξ με τους φίλους και συναθλητές του. «Ήταν επιθυμία του Αλβάρο να κάνω σεξ με φίλους του. Μία φορά έκανα σeξ με έναν από αυτούς μέσα στο αυτοκίνητό του και ένας άλλος μας παρακολουθούσε. Πολλές φορές πήγαινα στη Βραζιλία απλώς για να κάνω σεξ», περιέγραψε η ίδια.

Κωδική ονομασία «πριγκίπισσα Σαρλότ»

Στα μηνύματα που αντάλλασσε με τον Αλβάρο εκείνη είχε την κωδική ονομασία «πριγκίπισσα Σαρλότ» κι εκείνος το ψευδώνυμο «Ρωμαίος». Στο βιβλίο δημοσιεύονται κάποια μηνύματα στα οποία προβληματίζονταν για το αν θα επισκέπτονταν κάποιο swingers club ή ένα sex cinema, ενώ σε άλλα ο αναγνώστης πληροφορείται για το ιδανικό διαμέρισμα που είχε βρει η Νίκι Τ. στο Βέλγιο, όπου ικανοποιούσαν τις ερωτικές ορέξεις τους. Η Νίκι Τ. εξομολογήθηκε ακόμα στο συγγραφέα του βιβλίου ότι πολλές φορές που ο Αλβάρο ήταν μαζί της δεχόταν τηλεφωνήματα από την τότε σύζυγό του Αθηνά Ωνάση και πάντοτε εκνευριζόταν. Φαίνεται, πάντως, ότι η «χρυσή» κληρονόμος δεν ζούσε στην άγνοια και ήξερε ότι ο σύντροφός της απιστούσε.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share