Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020

Σία Κοσιώνη: Απίστευτη μεταμόρφωση - Η φωτογραφία που μόλις πόσταρε "πάγωσε" τους πάντες

Είναι μια άλλη

28 Μαΐου 2020 08:57
Σία Κοσιώνη: Απίστευτη μεταμόρφωση - Η φωτογραφία που μόλις πόσταρε
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Η Σία Κοσιώνη είναι μια γυναίκα της showbiz που μας έχει συνηθίσει στις αλλαγές στην εμφάνισή της.

Τελευταία της... έκπληξη ήταν όταν πήρε την απόφαση να κουρέψει το μαλλί της κοντό! Μάλιστα η ίδια χτες πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram, μετά την ξαφνική ανακοίνωση που μας έκανε, όπου εμφανίζεται... μεταμορφωμένη μέσα σε 365 ημέρες ή καλύτερα μέσα σε έναν χρόνο!

Η αλλαγή στην εμφάνισή της είναι τρομερή ενώ αν μας βάζατε να ψηφίσουμε θα λέγαμε πως σήμερα η Σία Κοσιώνη είναι πιο στυλάτη σε σχέση με πέρσι, όταν εμφανίστηκε στο πάνελ του ΣΚΑΙ για τις Δημοτικές, Περιφερειακές εκλογές και Ευρωεκλογές!

Δείτε το ποσταρισμά της και την σχετική φωτογραφία παρακάτω στο Athensmagazine.gr:

Σία Κοσιώνη ποστάρισμα

Σάλος με τον πατέρα της Σίας Κοσιώνη: Έξαλλη, χαμός στην οικογένεια

Αναληθές δημοσίευμα ισχυρίζεται ότι: «η δημοσιογράφος Σία Κοσιώνη, είναι κόρη του ιστορικού στελέχους και πρώην βουλευτή του ΚΚΕ, Παναγιώτη Κοσιώνη». Όμως ο ισχυρισμός είναι ψευδής σε αντίθεση με τον πρώην άνδρα της δημοσιογράφου!

Επικοινωνήσαμε με την οικογένεια του πρώην βουλευτή, Παναγιώτη Κοσιώνη, και συγκεκριμένα με την κόρη του Κωνσταντίνα. Όπως μας ανέφερε:

Ο πατέρας της Σίας Κοσιώνη

«ο εκλιπών πατέρας μου έχει τρία παιδιά. Εμένα, που είμαι δημόσιος υπάλληλος, την αδελφή μου Ιωάννα που είναι καθηγήτρια μουσικής, και τον Ανδρέα. Η μοναδική σχέση που έχουμε με την δημοσιογράφο Σια Κοσιώνη είναι η συνεπωνυμία.»

Επιπλέον, ο πατέρας της δημοσιογράφου Αναστασίας Κοσιώνη ονομάζεται Χρήστος και όχι Παναγιώτης.

Ο ισχυρισμός ότι η δημοσιογράφος Κοσιώνη είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Παναγιώτη Κοσιώνη είναι ψευδής και καταρρίπτεται.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share