Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Παίδαρος ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα - Μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!

Σε ποιον μοιάζει;

27 Μαΐου 2020 15:21
Παίδαρος ο γιος της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα - Μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος!
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Πάθαμε πλάκα όταν είδαμε τον κούκλο γιο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα. Μεγάλωσε και είναι ένας παίδαρος! Σας έχουμε και φωτογραφία απόδειξη.

Μπορεί το ζευγάρι να έχει τραβήξει διαφορετικούς δρόμους, καθώς ο μουσικοσυνθέτης έχει ήδη μια σχέση, όμως πάντα κάτι θα τους ενώνει… Ο γιος τους Αντρέας, ο οποίος είναι και η μεγάλη τους αδυναμία!

Πρόκειται για ένα χαμογελαστό παιδί όπως θα δείτε και παρακάτω:

Ανεβαίνει πάνω στα ντραμς και παίζει σαν επαγγελματίας… Στην περίπτωση του μικρού Ανδρέα το DNA λειτούργησε από νωρίς και η Σοφία Καρβέλα ανεβάζει συχνά – πυκνά φωτογραφίες του αδερφού της στo Instagram.

Μπορεί να έχουν πολλά χρόνια διαφορά, έχουν, όμως, τρελή αδυναμία ο ένας στον άλλον… Η Σοφία δεν αποχωρίζεται τον Ανδρέα – όταν είναι στην Ελλάδα – από την αγκαλιά της!

Αννίτα Πάνια: Οι λεπτομέρειες για τον ανατρεπτικό γάμο που λίγοι γνώριζαν

Η Αννίτα Πάνια είναι από τους πιο εκρηκτικούς και ανατρεπτικούς χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης. Κανείς δεν περίμενε λοιπόν κάτι λιγότερο και στο γάμο της.

Η γνωστή παρουσιάστρια το 2014 παντρεύτηκε τον μουσικοσυνθέτη Νίκο Καρβέλα και μαζί απέκτησαν έναν γιο. Η τελετή ήταν πραγματικά κάτι το μοναδικό μιας και κανείς από τους δυο τους δεν αγαπά τα στερεότυπα και τα κλισέ. Αποφάσισαν λοιπόν με το δικό τους τρόπο να κάνουν το γάμο τους να μείνει στην ιστορία.

Ένα διαφορετικό styling επέλεξαν και οι δυο τους, μακριά από σοβαροφανή κουστούμια για το Νίκο Καρβέλα και τα αστραφτερά και "βαριά" νυφικά για την Αννίτα Πάνια που επέλεξε να φορέσει ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα. Το ζευγάρι ωστόσο πλέον ακολουθεί διαφορετικούς δρόμους μιας και έχουν χωρίσει αλλά ακόμη και ο χωρισμός τους ήταν ανατρεπτικός, δείτε εδώ πώς κατάφεραν το χωρισμό αλά Σουηδία που ξάφνιασε τους πάντες.

Δείτε τη σπάνια φωτογραφία από το γάμο της Αννίτας Πάνια και του Νίκου Καρβέλα:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share