Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020

Σοκ στο Buckingham: Στιγμές αγωνίας για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Τι συνέβη;

27 Μαΐου 2020 14:17
Σοκ στο Buckingham: Στιγμές αγωνίας για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ
Αρθρογράφος: Ραφαήλ Αλαγάς
ΡΑΦΑΗΛ ΑΛΑΓΑΣ

Follow us on Google News

Σοκ επικρατεί στο Buckingham τον τελευταίο καιρό εξαιτίας του κορωνοϊού, με την Κέιτ Μίντλετον και τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ να βιώνουν τις δικές τους στιγμές αγωνίας, τη στιγμή που το παλάτι... σηκώθηκε στον αέρα λόγω της ραγδαίας αλλαγής στη σχέση του δεύτερου με τον Χάρι.

Το ζευγάρι που αναμένεται να αντικαταστήσει στο θρόνο τη Βασίλισσα Ελισάβετ και τον Πρίγκιπα Φίλιππο, μόλις έρθει εκείνη η στιγμή, φαίνεται να ανησυχεί για την κόρη του, τη Σάρλοτ. Δεν προτίθεται, μάλιστα, να τη στείλει ακόμη στο σχολείο.

Όπως μεταδίδουν οι «Sunday Times», η Κέιτ και ο Ουίλιαμ προτιμούν προς το παρόν να κρατήσουν τα παιδιά τους στο σπίτι, ήτοι τον 6χρονο Τζορτζ, την 5χρονη Σάρλοτ και τον μόλις δύο ετών Λούις. Η Σάρλοτ είναι μαθήτρια σε σχολείο στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, το οποίο σε πρόσφατη ανακοίνωσή του γνωστοποίησε, ότι τα παιδιά της αντίστοιχης πρώτης και έκτης δημοτικού στη Βρετανία μπορούν να γυρίσουν.

Η απόφαση αυτή, βέβαια, όπως τονίζεται στο τέλος, δεν έχει ακόμη ληφθεί. Κάπως έτσι, το πριγκιπικό ζευγάρι και η κόρη τους έχουν τη δική τους ανησυχία, μιας και σίγουρα ο Τζορτζ πρέπει να περιμένει, όντας στη δευτέρα δημοτικού και, λογικά, δε θα ήθελαν να φεύγει από το σπίτι η μικρή τους.

Στιγμές αγωνίας για Κέιτ Μίντλετον και Πρίγκιπα Ουίλιαμ

«Ο Τζορτζ βρίσκεται σε παράξενη φάση, καθώς θέλει να κάνει όλα τα μαθήματα της Σάρλοτ. Μεταξύ μας, καλύτερα να φτιάξεις σάντουιτς με αράχνες παρά να κάνεις τη λογοτεχνία», είπε γελώντας η Κέιτ και δείχνοντας ότι καταλαβαίνει πώς νιώθει ένα παιδί στη σχολική του καθημερινότητα.

Η ίδια, παράλληλα, διαβεβαίωσε σε κάθε τόνο, ότι η οικογένειά της είναι εξαιρετικά στην υγεία της και τα παιδιά συνεχίζουν την εκπαίδευση από το σπίτι. «Είναι δύσκολο να εξηγήσεις σε ένα 5χρονο κι ένα 6χρονο τι συμβαίνει. Τα σχολεία δεν αποδείχθηκαν αρκετά αποτελεσματικά για να τα κρατήσουμε ανοικτά. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά θεωρώ πως όλοι μπορούμε να αλληλοστηριχθούμε», συμπλήρωσε η Πριγκίπισσα.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share