Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

"Πολύ δύσκολες στιγμές...": Τι συμβαίνει με την σχέση Ζέτας Μακρυπούλια - Μιχάλη Χατζηγιάννη

Αποκάλυψε τα πάντα

27 Μαΐου 2020 13:28
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Για τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει στην σχέση του με την Ζέτα Μακρυπούλια και πως αυτές ξεπεράστηκαν μίλησε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη.

«Στις δύσκολες στιγμές οι άνθρωποι που μένουν δίπλα σου είναι αυτοί που πραγματικά σε αγαπάνε, που πιστεύουν σε σένα και ζουν όλο το δράμα μαζί σου. Στη ζωή μου παρέμειναν λίγοι άνθρωποι και νομίζω πως δεν θα με προδώσουν ποτέ. Δεν με πρόδωσαν στα πολύ δύσκολα και η πορεία μου θα είναι δεμένη μαζί τους» είπε o τραγουδιστής στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου που είχε εμφανιστεί.

Στην συνέχεια συμπλήρωσε: «Ήταν χρόνια δύσκολα, όμως, εκ των υστέρων θα έλεγα ότι ήταν μια οδύσσεια που είχε ευτυχές τέλος. Έμαθα από αυτά τα χρόνια, έγινα πιο ώριμος, πιο συνειδητοποιημένος. Είναι χρήσιμο κάποιες φορές να τρως χαστούκια και ας μην καταλαβαίνεις εκείνη τη στιγμή τη δύναμη που έχουν. Έφτασα εκεί που ήθελα σε μια ωριμότητα που μου είναι αρκετή και μου προσφέρει ψυχική γαλήνη. Το θεωρώ ως και ευλογία» είπε.

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης μίλησε με τρυφερότητα για τη σχέση του με τη Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία βρίσκεται σε μια κόντρα με τον Νίκο Μουτσινά.

«Η Ζέτα μπορεί να βάλει σε τάξη και τον πιο αδυσώπητο εργένη. Ήταν βράχος και το έδειξε στις πολύ δύσκολες στιγμές. Είναι ένας άνθρωπος υψηλής ηθικής, παιδείας και καλλιέργειας. Έχει τρομερή ευαισθησία και χαίρομαι που την έχω δίπλα μου, στη ζωή μου» εξομολογήθηκε και της αφιέρωσε το τραγούδι του «Τα αισθήματα».

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης είπε, μεταξύ άλλων, πως αγαπά να ζητά την βοήθεια των delivery, την κλασική μουσική, τις βόλτες ενώ τον ηρεμεί να διαβάζει κάποιο βιβλίο.

Ζέτα Μακρυπούλια: Κοιμήθηκε χώρια από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Το βράδυ της Πέμπτης η Ζέτα Μακρυπούλια όπως φαίνεται το πέρασε χωρίς τον Μιχάλη Χατζηγιάννη αφού στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram φαίνεται να ποζάρουν στο πλευρό της δυο καλές της φίλες.

Η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και συχνά, πλέον, μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της με τους... διαβάστε την συνέχεια στο Youweekly.gr.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share