Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Κατερίνα Καινούργιου: "Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός, επειδή έχω..." - Το πρόβλημα υγείας και η αποκάλυψη

Τι είχε πει η παρουσιάστρια;

26 Μαΐου 2020 14:25
Κατερίνα Καινούργιου:
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Σε μια αποκάλυψη για την υγεία της είχε προχωρήσει, πριν από λίγο καιρό, η αγαπημένη παρουσιάστρια του Open, Κατερίνα Καινούργιου. Τι είχε αναφέρει για τη μνήμη της;

Ήταν το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης, όταν η Κατερίνα Καινούργιου έκανε μια εξομολόγηση με αφορμή τα λόγια του Ορφέα Παπαδόπουλου, ο οποίος ήταν καλεσμένος, μέσω skype, στην εκπομπή "Ευτυχείτε".

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια, μετά την αποκάλυψη που είχε κάνει για το bullying, είπε, ότι επειδή ήθελε και η ίδια να κάνει κάτι δημιουργικό κατά τη διάρκεια της καραντίνας, το έριξε στα παζλ, ενώ ακόμη ανέφερε, πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με τη μνήμη της και ότι ο γιατρός την έχει συμβουλέψει να κάνει κάποιες ασκήσεις. Ανάμεσα σε αυτές είναι να φτιάχνει και παζλ.

"Είναι πολύ δημιουργικό. Και εγώ θέλω να το ξεκινήσω. Μπήκα και παρήγγειλα παζλ αλλά κάνει 15 μέρες να έρθει γιατί αργούν τα κούριερ. Και ξέρεις τι; Εμένα μου το είχε πει ο γιατρός, επειδή έχω κάποια θέματα και ξεχνάω, ότι για τη μνήμη μου, μαζί με κάποιες ασκήσεις που κάνω εντατικά, είναι ό,τι καλύτερο να φτιάχνω παζλ", είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Δείτε για πρώτη φορά τον άγνωστο αδερφό της - Τι λέτε; Μοιάζουν;

Ένας άντρας βρίσκεται μόνιμα στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου και δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο της αδερφό, Πάνο Καινούργιο.

Ο αδερφός της αγαπημένης παρουσιάστριας προτιμά να παραμένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και λίγοι είναι εκείνοι από το κοντινό περιβάλλον της παρουσιάστριας που τον γνωρίζουν. Αυτό όμως, δεν είναι το μοναδικό που δεν γνωρίζαμε για την Κατερίνα Καινούργιου, δείτε εδώ τα 10 πράγματα ακόμη που δεν ήξερες.

Η πανέμορφη παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στον αδερφό της και φροντίζει σε κάθε τους κοινή εμφάνιση να το δείχνει. Οι δυο τους είναι αχώριστοι, στηρίζει ο ένας τον άλλον και μοιράζονται τα πάντα.

Τι λέτε, μοιάζουν; Δείτε μια κοινή τους φωτογραφία παρακάτω:

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share