Σάββατο, 11 Ιουλίου 2020

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ζευγάρι στην ζωή με την Δήμητρα Παπαδοπούλου!

Κι όμως!

26 Μαΐου 2020 13:24
Σπύρος Παπαδόπουλος: Ζευγάρι στην ζωή με την Δήμητρα Παπαδοπούλου!
Αρθρογράφος: ATHENSMAGAZINE TEAM
ATHENSMAGAZINE TEAM

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Follow us on Google News

Πολλοί τους έχουμε συνδυάσει λόγω του κοινού επιθέτου αλλά και την παρουσία τους στην σειρά "Απαράδεκτοι" του Mega!

Ωστόσο οι δύο ηθοποιοί δεν είναι συγγενείς! Παρόλα αυτά έχουν υπάρξει ζευγάρι. Ο λόγος για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και την Δήμητρα Παπαδοπούλου! Ο ηθοποιός και παρουσιαστής του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" είχε μιλήσει στο παρελθόν για την σχέση του με την συνάδελφό του και είχε αποκαλύψει το άγνωστο φλερτ ανάμεσά τους, ενώ πλέον είναι ερωτευμένος με άλλη κούκλα ηθοποιό!

Σπύρος Παπαδόπουλος Δήμητρα Παπαδοπούλου

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκάλυψε ότι υπήρχε ένα φλερτ με τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και έναν εκ των πρωταγωνιστών όταν ρωτήθηκε στην εκπομπή «Jenny Jenny», αλλά χωρίς να διευκρινίσει αν ήταν εκείνος ή κάποιος άλλος. «Τα εν οίκω μη εν δήμω», απάντησε.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ραγδαίες αλλαγές - Του απαγορεύτηκε να...

Το «Στην Υγειά Μας Ρε Παιδιά» όπως το γνωρίζαμε, τουλάχιστον οπτικά πρέπει να το ξεχάσουμε! Δηλαδή τσιφτετέλια και ζεϊμπέκικα που σάρωναν αργότερα στο Youtube.

Η πανδημία και η ανάγκη για μεγαλύτερη ασφάλεια σε μία εκπομπή με δεκάδες καλεσμένους, μουσικούς, χορευτές και γεμάτα τραπέζια φέρνει αλλαγές και μία εντελώς νέα εκπομπή θα βγει στον αέρα για πρώτη φορά στις 30 Μαΐου με τα γυρίσματα της να έχουν ήδη γίνει.

Η πρώτη εκπομπή της νέας εποχής θα προβληθεί στον ΣΚΑΪ το Σάββατο 30 Μαΐου στις 21:00 και θα είναι αφιερωμένη στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της χώρας.

Αλλαγές στην Υγειά μας ρε παιδιά

Τι αλλαγές θα υπάρξουν;

Η διάταξη των τραπεζιών αλλάζει, το ίδιο γίνεται και στις θέσεις των παρευρισκομένων με τον αριθμό των καλεσμένων από την παραγωγή να είναι σαφέστατα μικρότερος και οι αποστάσεις μεταξύ τους μεγαλύτερες. Οι χοροί των χορευτικών σχημάτων θα λείψουν από τη σκηνή αλλά και οι στενές επαφές σε ανατολίτικους χορούς που μας είχε συνηθίσει το πρόγραμμα του Σπύρου Παπαδόπουλου.

Αλλαγές θα έχουμε εκτός από την πίστα και τα τραπέζια και πάνω στη σκηνή. Μόνο ένας τραγουδιστής θα ανεβαίνει κάθε φορά να τραγουδήσει, τα ντουέτα και οι συνεργασίες θα λείψουν τον πρώτο καιρό και κάθε φορά που ένας καλλιτέχνης ολοκληρώνει το πρόγραμμά του θα κατεβαίνει για να δώσει τη θέση του στον επόμενο.

Στην εκπομπή της 30ης Μαίου θα δούμε μεταξύ άλλων να ανεβαίνουν στη σκηνή ο Κώστας Μακεδόνας, η Γλυκερία, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Γιάννης Ζουγανέλης, η Μελίνα Κανά και ο Δημήτρης Μπάσης.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share