Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Σία Κοσιώνη: Το πραγματικό της πρόσωπο - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ για ψώνια

Γυναικάρα

25 Μαΐου 2020 07:38
Σία Κοσιώνη: Το πραγματικό της πρόσωπο - Χωρίς ίχνος μακιγιάζ για ψώνια
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Την Σία Κοσιώνη έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε βαμμένη, περιποιημένη και με αυστηρό ντύσιμο και όταν κυκλοφορεί με τον άντρα της Κώστα Μπακογιάννη αλλά και όταν παρουσιάζει το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr παλαιότερα την απαθανάτισε να κάνει τα ψώνια της ενώ στο πλευρό της ήταν η μητέρα της!

Η Σία Κοσιώνη, είναι εντελώς άβαφη και σίγουρα τόσο πολύ δεν την έχετε ξαναδεί ποτέ...

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε και μόνοι σας από τις φωτογραφίες που σας παρουσιάζει το Youweekly.gr δεν έχει καμία ανάγκη, η Σία Κοσιώνη από βαρύ μακιγιάζ μιας και το πρόσωπο της είναι αψεγάδιαστο ενώ η λευκή επιδερμίδα της την κάνει να ξεχωρίζει.

Δείτε τις φωτογραφίες στο Athensmagazine.gr:

Άλαλη η Σία Κοσιώνη - Δεν μπορούσε να το πιστέψει

Άλαλη έμεινε η Σία Κοσιώνη όταν αντίκρισε τα ποσοστά της τηλεθέασης από το βραδινό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ. Η γνωστή δημοσιογράφος δεν είναι συνηθισμένη σε τόσο χαμηλά νούμερα μιας και ανήκει στην στα δυνατά χαρτιά του καναλιού και το κοινό έχει δείξει άπειρες φορές την προτίμησή του σε εκείνη.

Το χαμηλό ποσοστό, ευθύνεται βέβαια στον τεράστιο ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή την περίοδο, μεταξύ όλων των δελτίων ειδήσεων, αφού η ενημέρωση του τηλεοπτικού κοινού σχετικά με τις εξελίξεις της πανδημίας αλλά και της άρσης των μέτρων είναι το κύριο μέλημα όλων των σταθμών.

Έτσι, με την ανάγκη του πολίτη για ενημέρωση, που πλέον μπορεί να στρέφεται και στα διαδικτυακά μέσα που είναι πιο άμεσα, είδε τα νούμερα να..."πέφτουν".

Την Κυριακή (17/05), λοιπόν, το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ σημείωσε 10,0% στα νούμερα τηλεθέασης, παλεύοντας στήθος με στήθος με το δελτίο του Star που σημείωσε 10,1%, το δελτίο του Open ήταν στην τελευταία θέση με 4,8% και με λίγο υψηλότερα νούμερα το Mega με 5,9%. Στις δυο πρώτες θέσεις βρέθηκαν ο ΑΝΤ1 με 15,0% και την κορυφή κατέκτησε το δελτίο ειδήσεων του Alpha με 20,1%. Παρακάτω θα δείτε αναλυτικά τα νούμερα όλων των δελτίων, καθώς εδώ μπορείτε να δείτε τα νούμερα τηλεθέασης για όλα τα προγράμματα.

Δελτία ειδήσεων

  • ΑΝΤ1: News, 15,0
  • ALPHA: Νews, 20,1
  • STAR: News, 10,1
  • ΣΚΑΙ: News, 10,0
  • OPEN: News, 4,8
  • Mega: News 5,9
 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share