Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

«Αυτή είναι η νέα μου σύζυγος...» - Άφησε άλαλη την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης

Σοκ!

24 Μαΐου 2020 14:55
«Αυτή είναι η νέα μου σύζυγος...» - Άφησε άλαλη την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης
Από ATHENSMAGAZINE TEAM

Άφησε άλαλη την Κατερίνα Καραβάτου ο Κρατερός Κατσούλης, όταν η συζήτηση προχώρησε... στην νέα του σύζυγο, με την παρουσιάστρια να δέχεται σοκ.

Πρόκειται, φυσικά, για μια θεατρική παράσταση, όπου ο Κατσούλης συμμετείχε μαζί με τους Βλαδίμηρο Κυριακίδη, Ναταλία Δραγούμη και Ευαγγελία Μουμούρη, με την τελευταία να υποδύεται τη γυναίκα του, ενώ ο Κρατερός συνεχίζει με την Κατερίνα κάνει «χαμό» στο Star.

Σε ερώτηση για το πώς ένιωθε, η ηθοποιός απάντησε πως «τα περνάω όπως τα περνά και η Κατερίνα (σ.σ. γελά και εκείνη και η Καραβάτου)» και συνέχισε λέγοντας τα εξής: «Γνωρίζω τον Κρατερό από τότε, που ήταν φαντάρος και θυμάμαι να χορεύει ωραία ζεϊμπέκικα».

Ο Κρατερός Κατσούλης, από την πλευρά του, είχε χαρακτηρίσει ως δάσκαλο τον Κυριακίδη, επισημαίνοντας τότε πως επρόκειτο για μια εξαιρετική δουλειά.

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της Κατερίνας Καραβάτου

Συγκλονίζει η Κατερίνα Καραβάτου με το μήνυμα της στο Instagram για τα γενέθλια του μικρού Αρίωνα. "Λόγω μεγάλης συγκίνησης δεν μπορώ να γράψω πολλά" έγραψε η παρουσιάστρια στην φωτογραφία που συνόδευε την ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια, πριν από λίγο, δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της Αρίωνα όταν ήταν μωρό. O γιος της έχει γενέθλια και θέλησε να του ευχηθεί χρόνια πολλά και διαδικτυακά. Αντί άλλης φωτογραφίας επέλεξε μία...δείτε το μήνυμα της Κατερίνας Καραβάτου στο Youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share